گزینش، ظرفیت تخصص محوری در خدمات رضوی را ارتقا میدهد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، محمد جهاندار در آیین تجلیل از گزینشگران مدیریت کانونهای خدمت رضوی کاشان که به مناسبت سالروز فرمان امام خمینی(ره) مبنی بر تشکیل هسته گزینش برگزار شد، گفت: بنیانگذار جمهوری اسلامی با توصیه به انجام گزینش برای خدمت به مردم و جذب نیروهای متعهد و متدین در پستهای مدیریتی سفارش زیادی به کرامت انسانی داشت.
وی با بیان اینکه شبکه خادمیاری با هدف توسعه مفهوم «خادم خدمت مخدوم» در منطقه کاشان فعالیت میکند، افزود: باید پایگاه معنوی قدس رضوی را گسترش داده و پرچم امام رضا (ع) تنها امام و پناهگاهی که مردم در این کشور دارند را بالاتر ببریم.
جهاندار از چایخانه امام رضا (ع) به عنوان چشمه کوچکی از این فعالیت و محبت مردم منطقه کاشان یاد کرد و با تأکید افزایش خادمیاران این منطقه از ۶۰۰ نفر به ۴ هزار نفر گفت: باید خدمت رسانی به مردم را از طرف امام رضا (ع) توسعه داده و فعالیتهای الگویی برای کل کشور داشته باشیم، همانطور که پس از احداث چایخانه رضوی در کاشان و برخی شهرها، شاهد اجرای طرح ملی ۸۸۸ چایخانه در کل کشور هستیم.
به گفته وی مخدومین امام رضا (ع) و کسانی که خدمت امام رضایی را دریافت میکنند رو به افزایش هستند و باید اصل خدمت خیر را به نیابت امام انجام دهیم تا خدمت رضوی توسعه یابد.
جهاندار با بیان اینکه بیش از ۶۰ نوع خدمت در آستان امام رضا (ع) شکل گرفته است، یادآور شد: پیش از این ۶ نوع خدمت در حرم مطهر وجود داشت، اما اکنون گستره خدمت رضوی به بیش از ۶۰ نوع رسیده است.
وی جذب خادمیاران تخصصی در این زمینه را کارآمد دانست و اظهار داشت: هر خادمیار از منطقه جغرافیایی خود حد اقل ۶ ساعت در هفته به نیابت از امام رضا(ع) به مردم بویژه محرومان و مستضعفان کمک میکند.
مدیر کانونهای خدمت رضوی منطقه کاشان به لزوم شناخت ظرفیتهای منطقه از سوی گزینشگران گفت: گزینشگران که شئون خادمیاری را در این مسیر بررسی میکنید باید بدانید حساسیت این جایگاه به دلیل خدمت به ائمه بسیار بالا و نیازمند هوشیاری زیادی است.
وی افزود: مسئله گزینش به خودی خود اهمیت ویژه دارد و وقتی به امام رضا (ع) تعلق میگیرد دو برابر حساسیت دارد، بنابراین با درایت و دقت کامل ظرفیت افراد را در گزینش تعیین کنید تا از تمام توان آنها در راه خدمت رسانی به مردم استفاده شود.
جهاندار تصریح کرد: وزنههای تخصصی خوبی در گزینش خادمیاری در کاشان وجود دارد که میتوان از این راه به ظرفیتهای منطقه پی برد و هدف مقدس توسعه خادمیاران متخصص را دنبال کرد.
وی تخصصی محور بودن خدمت رضوی را یکی از اهداف این دبیرخانه بیان کرد و گفت: حوزه گزینش میتواند بازوی قدرتمندی در مدیریت کانونهای خدمت رضوی باشد و متخصصین بیشتری را به این عرصه راهنمایی کند.
جهاندار با اشاره به اینکه بخشی از ظرفیتهای آستان قدس رضوی در منطقه کاشان مغفول مانده است، افزود: بدلیل عدم آشنایی مجموعههای فرهنگی و افراد دغدغهمند فرهنگ در شهر بخشی از ظرفیتها مغفول مانده که باید در این مسیر با کمک رسانه گامهای بلندی برداشته شود.
مدیر کانونهای خدمت رضوی منطقه کاشان کفت: مدیریت کانونهای خدمت رضوی منطقه کاشان وابسته به بنیاد کرامت آستان قدس فوق العاده پر ظرفیت است که بنیاد کرامت شامل مراکز امور بانوان و خانواده، تربیت بدنی، مرکز مشاوره جامع رضوی، معاونت خدمات اجتماعی، موسسه موقوفه خدمات زائر و مرکز خادمیاری و کانونهای خدمت رضوی است، بنابراین باید با شناخت بهتر این مراکز از ظرفیتهای ویژه آن استفاده بهینه را در راه خدمت رسانی انجام دهیم.
وی یادآور شد: این ساختار عظیم باید خروجی خوبی برای مردم و مستضعفین رقم بزند از این رو باید ۲۱ کانون تخصصی در حوزههای مختلف و اقداماتی همچون پویشهای مناسبتی، عقیقه، تهیه جهیزیه، آزادسازی زندانیان، مادران زندانی و دیگر خدمات رضوی تبلور کند.
محمود نعمتیان مسئول گزینش منطقه کاشان نیز در این آیین گفت: به فرمان حضرت امام راحل (ره) در سال ۱۳۶۱ حوزه گزینش در کشور تاسیس شد، ایشان همواره تاکید بر روی کار آمدن افرادی متعهد و متدین داشتند و توصیه به کرامت انسانی در این گزینشها میکردند.
وی افزود: ما نیز به دنبال آن هستیم تا نیروهایی شایسته و متعهد به نظام و انقلاب را در هر سازمانی جای دهیم تا موضوع خدمت به مردم همیشه اصل باشد.
نعمتیان با اشاره به اینکه هم اکنون ۱۲ گزینشگر در کاشان فعالیت میکنند در حالی که قبلا از استان به این منطقه نماینده فرستاده میشد ابراز امیدواری کرد با استفاده از نیروهای بومی در شناخت ظرفیتها و توانمندی گزینش شوندگان روند بهتری را طی کنیم./۱۳۰۷/