۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۸
کد خبر: ۷۵۱۷۶۱
یادداشت؛

لزوم هم‌افزایی کنشگران فضای مجازی در جبهه انقلاب

لزوم هم‌افزایی کنشگران فضای مجازی در جبهه انقلاب
کارشناسی ارشد مدیریت رسانه ضمن نگارش یادداشتی بر این نکته تأکید کرد که کنشگران فضای مجازی در جبهه انقلاب اسلامی می بایست در شرایط حساس کنونی به صحنه آمده و با اتحاد و هم افزایی، قدرت خود را در پاسخ به هجمه ها و شایعات، نشان دهند.

به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، سمانه نجفعلی، کارشناسی ارشد مدیریت رسانه ضمن نگارش یادداشتی بر این نکته تأکید کرد که کنشگران فضای مجازی در جبهه انقلاب اسلامی می بایست در شرایط حساس کنونی به صحنه آمده و با اتحاد و هم افزایی، قدرت خود را در پاسخ به هجمه ها و شایعات، نشان دهند.

در شرایط فعلی، فضای مجازی و کنشگری در آن به بخش مهمی از زندگی افراد تبدیل شده، ضمن آن که وجود شبهات گوناگون، حضور در این فضا را جدی تر کرده و در این فضا تعاملات متعدد و متفاوتی وجود دارد که در واقع آن کنش‌هایی که در فضای واقعی داشتیم را اینک در فضای مجازی داریم.

از سوی دیگر وجود مسائل مختلف فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و انتخاباتی در جامعه و سوق دادن و انعکاس معکوس آن در فضای مجازی باعث شده که افکار عمومی تحت تأثیر قرار گیرد، لذا انتظار این است که کنشگران فضای مجازی در جبهه انقلاب که دلسوز این مملکت و عموم مردم هستند به صحنه بیایند و با اتحاد و همدلی قدرت خود را در پاسخ به هجمه های گفته شده، نشان دهند.

با این حال متاسفانه بخشی از اعضای فعال این جبهه به دلیل تعصبات فردی یا گروهی، حاضر به یکپارچه شدن و یک صدا شدن نیستند و هر کدام به صورت جزیره ای مشغول به کنشگری در فضای مجازی هستند که خود این مساله، آفتی بزرگ برای جبهه انقلاب محسوب می گردد.

برعکس در جبهه مقابل نظاره گر این هستیم که پشت در پشت هم و در حمایت از یکدیگر فضای مجازی را تسخیر نموده و عملیات های کلانی را در بستر رسانه و فضای مجازی انجام می دهند و متحدانه اهداف خود را پیگیری می کنند.

بنابراین سیاست گذاری غیر واقعی در بخشی از جبهه انقلاب موجب شده که ضرب المثل یک بام و دو هوا را بکار برد که یا در جهت اهداف نظام، جزیره ای کار می کنند و برای اتحاد با هم خودبرتر بینی دارند یا موازی کاری های کلانی را انجام می دهند و توان و انرژی لازم را در یک جا متمرکز نمی کنند.

در این میان، برخی از فعالین انقلابی، فضای مجازی را بستری برای ارتقای خود می دانند و بدون توجه به این موضوع به فعالیت می پردازند که با اتحاد و یکپارچگی می توان قدرت چند برابری داشت و تاثیرات زیادی را در فضای مجازی به وجود آورد و جریان سازی چشمگیری را در حل مشکلات و هجمه های مجازی در افکار عمومی ایفا کرد.

از طرفی هم می توان گفت که برخی از این طیف سواد رسانه ای کافی برای این امر ندارند، ضمن آن که کنشگران به دلیل این که راهبرد مشخصی در حل مسائل در فضای مجازی ندارند، نمی توانند تاثیر گذاری مطلوبی در بستر پلتفرم های فضای مجازی داشته باشند.

از دیگر عوامل هم می توان به عدم کار تیمی و تعریف راهبردهای استراتژیک اشاره داشت به این معنا که جبهه انقلاب در انجام کار تیمی و تشکیلاتی منسجم، دچار ضعف می باشد و باید برای علاج آن چاره ای اندیشید.

میثم صدیقیان
ارسال نظرات