۲۹ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۲:۴۴
کد خبر: ۷۵۷۰۳
استاندار مازندران:

التزام به قانون اساسی باید سند و میثاق همه تشکل‌های قانونی باشد

خبرگزاری رسا ـ استاندار مازندران التزام به قانون اساسی را سند و میثاق همه تشکل‌های قانونی دانست و افزود: احزاب باید مفاد قانون را نگاه کنند و اگر فعالیت آنان در این چارچوب ‌تعریف شود، فضای مبتنی بر همدلی شکل خواهد گرفت.
سيد علي اکبر طاهايي، استاندار مازندران
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، سید علی اکبر طاهایی، استاندار مازندران، روز گذشته در نشست با احزاب و گروه‌های سیاسی استان، برگزاری این نشست را بر پایه وفاق و همدلی فرهنگی، سیاسی و اجتماعی بیان کرد و گفت: احزاب سیاسی فعال در ایجاد فضای نشاط آمیز جامعه کمک کنند و در چارچوب اهداف نظام، فضای هم‌اندیشی و گفتمان سیاسی را توسعه دهند.

طاهایی التزام به قانون اساسی را سند و میثاق همه تشکل‌های قانونی دانست و افزود: ضروری است احزاب مفاد قانون را مد نظر قرار دهند که اگر در این چارچوب فعالیت تعریف شود، فضای مبتنی بر همدلی شکل خواهد گرفت و برآیند و خروجی این تلاش‌ها، تقویت فضای گفت و شنود و هم‌اندیشی است و باید بر حفظ اخلاق عمومی تلاش کرد.

طاهایی گفت: یکی از برجسته‌ترین شعارهای سیاسی که ریشه در تعالیم دینی و قرآنی دارد بشارت دادن به افراد است که اندیشه‌ها را می‌شنوند و در مرحله بعد از بین نیکوترین افراد، انتخاب احسن را انجام می‌دهند؛ از این رو با بشارت به جامعه فرصت و فضای انتخاب درست داده می‌شود و باید ظرفیت تحمل اندیشه‌ها بالا رود و در بیان نقد منصفانه با رویکرد هم‌افزایی و پیشرفت استان نباید احساس نگرانی کرد.

وی ملاک وحدت را اتصال به خداوند دانست و بر نقش وحدت بخشی احزاب تاکید کرد و بیان داشت: بر تحکیم وحدت اجتماعی که رویکردی قرآنی و الهیا‌ست اهتمام کنید و یقین داشته باشید که هر حرکتی ضد وحدت، شر است و احزاب باید به شدت در برابر حرکات وحدت‌ستیزی واکنش نشان دهند.

طاهایی توجه به ظرفیت‌های استان را دغدغه همه دانست و یادآور شد: استان ظرفیت‌های فراوانی همانند نیروی انسانی، جنگل و دریا دارد که برای توسعه استان کارآمد نشده و هنوز استفاده بهینه‌ای از آن انجام نگردید؛ از این رو همه دلسوزان و علاقه‌مندانی که دل‌مشغولی اشتغال برای جوانان را دارند، باید کمک کنند، پیشنهاد دهند و برنامه ارائه کنند.

هادی ابراهیمی، معاون سیاسی امنیتی استاندار، نیز در نشست با احزاب و گروه‌های سیاسی استان، احزاب سیاسی را یکی از ارکان مهم سیاسی در کشور دانست و گفت: در کشور ما احزاب قدمت صدساله دارند و زمان شکل‌گیری آن به مشروطیت بر می‌گردد.

ابراهیمی با بیان این که تاریخ احزاب در کشور نشان می‌دهد که نتوانستند کارویژه‌های مثبت خود را در حوزه تحزب جاری و ساری کنند، اظهار داشت: احزاب در مرحله شکل‌گیری، عضوگیری و تعیین خط مشی‌ها در بسیاری از بخش‌ها با نقصان روبه‌رو هستند که این مسأله با یک‌سری از فراز و نشیب‌ها همراه بود.

معاون سیاسی امنیتی استاندار با اشاره به قرارداشتن در دهه چهارم انقلاب گفت: گفتمان این دهه عدالت و پیشرفت است که برای اجرایی شدن آن که مطمع نظر مقام معظم رهبری است، باید بسترها ایجاد شود و یکی از این بسترها احزاب هستند که زمینه فعالیت آنها باید فراهم شود؛ چون همگرایی احزاب با نظام دستاوردهای گرانسنگی در پی داشته است.

ابراهیمی هدف از این نشست را توجه به احزاب و گروه‌های سیاسی بیان کرد و گفت: رهبر فرزانه انقلاب برای احیای گفتمان این دهه، تمامی دستگاه‌های اجرایی، تشکل‌ها، نهادها، سازمان‌های مردم نهاد، احزاب و نیروهای اثرگذار را به این سمت دخالت دادند و برای تحقق آن همه باید تلاش مضاعف کنند، با این دیدگاه و مؤلفه‌هایی که در قانون اساسی برای احزاب تعیین شده است، امیدواریم احزاب سیاسی در مازندران را فعال کنیم و حوزه معاونت سیاسی استانداری نیز از هیچ کوششی در این زمینه دریغ نمی‌کند.

وی با تاکید بر این که سیاست‌مان بر مبنای آموزه‌های الهی است، تصریح کرد: معتقدیم می‌توان با یک سیاست اخلاقی مناسب، نظام سیاسی را اداره کرد و تلاش می‌شود از تمامی دوستان با هر نگرش سیاسی در این راستا استفاده شود و استراتژی ‌ما نیز نقد منصفانه است و جذب حداکثری و دفع حداقلی در سرلوحه کار است که امیدواریم در کنار سند چشم‌انداز توسعه ترسیم‌شده، با مشارکت تمامی احزاب سیاسی چشم‌انداز مناسب سیاسی برای آینده ترسیم کنیم.

وی در پایان اضافه کرد: گفتمان سازی نیازمند به مشارکت عمومی و ورود به عرصه‌ سیاسی ‌‌است، فعالیت‌ همه احزاب سیاسی را می‌طلبد و آنها می‌توانند با ارائه برنامه و نقد منصفانه در دفاع از انقلاب، اصول و عزت نظام، دولتمردان را یاری کنند./950/پ202/س
ارسال نظرات