۲۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۷
کد خبر: ۷۶۱۴۳۷

کتاب "قصه های سفر" منتشر شد + لینک

کتاب
انتشار"قصه های سفر" از مجموعه برگزیدگان ا.هنری با ترجمه علی فامیان توسط انتشارات کتاب نیستان منتشر شد.
به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، انتشار"قصه های سفر" از مجموعه برگزیدگان "ا.هنری" با ترجمه علی فامیان  و توسط انتشارات نیستان ‎قصه های سفر را خواندنی کرد.
 
انتشارات کتاب نیستان در سال‌های اخیر و در قالب پروژه‌ای وسیع اقدام به ترجمه و انتشار مجموعه آثار برگزیده جایزه ادبی «اُ. هنری» کرده است که در قالب مجموعه‌ای یکصد جلدی زیر نظر دکتر علی فامیان در دست ترجمه است. کتاب «قصه های سفر» از این مجموعه که با ترجمه علی فامیان منتشر شده است یکی از عناوین این مجموعه است که شامل داستان‌های برگزیده این جایزه در سال 1979 است.
 
این جایزه که قدمتی یکصد ساله دارد بهترین داستان‌های کوتاه منتشر شده در نشریات آمریکای شمالی را روی میز علاقه‌مندان ادبیات داستانی می‌گذارد. کتاب «قصه‌های سفر» شامل 9 داستان کوتاه است، داستان «جدی باش!» به قلم گوردن ویور توصیف زندگی مردی است که در میان‌سالی به سال‌های دور در خانه پدری‌اش می‌اندیشد و خاطرات مصاحبت با مردی را مرور می‌کند که تمام زندگی‌اش را به شوخی و بطالت گذرانده است. داستان «قصه‌های سفر» روایت زنی است که شوهرش پس از تولد دومین فرزندشان خانه را ترک می‌کند و به سفری بی‌بازگشت می‌رود.
کتاب
 
جولی هکت با داستان «تو را می‌خواهم، به تو محتاجم، عاشقت هستم» دلبستگی دختری کم‌ سن و سال به الویس پریسلی را روایت می‌کند. نوجوان این قصه در اوج ایثار و فداکاری، در دنیای خیالی خود برای الویس از جان مایه می‌گذارد. او برای این خواننده محبوب آمریکایی دستگاه آبمیوه‌گیری تهیه می‌کند و باعث می‌شود الویس با تغذیه سالم و پیاده‍‌روی با چاقی و بیماری مبارزه کند و به زندگی خانوادگی اش سروسامان دهد. «کیفیت نور در مین» اثر فرد فیل داستانی ساده و بی فراز و فرود است اما راوی داستان در لحظه‌ای خاص در دامان طبیعت و در گرماگرم بازی باد و نور، ناگهان احساس می‌کند که در دل اثری هنری قرار دارد و از این احساس دچار شگفتی و اضطراب می‌شود.
 
«جوک‌های پدرم» به قلم پاتریشیا زلور دلنوشته دختری است که پدری شوخ‌طبع و مادری مغرور دارد و چون گرایش ادبی دارد داستان می نویسد. او معتقد است هر کسی برای تحمل این دنیا راهکاری دارد. در «سمت خانه بریتز» نوشته هنری ون دایک دورهمی‌های زنانه‌ طبقه اشراف ساکن نیویورک را مرور می‌کنیم. در یکی از مهمانی‌ها غذاهایی خاص سرو می شود و نکته اینجاست که اتفاقا سگ یکی از مهمانان همیشگی که اغلب برای میزبان مزاحمت ایجاد می‌کند، غایب است. 
 
در داستان «آه جوزف، خیلی خسته‌ام» اثر ریچارد ییتز، مادری نسبتاً هنرمند مجسمه رئیس‌جمهور آمریکا، فرانکلین روزولت را طراحی می‌کند و به این ترتیب مهم‌ترین خاطره پسرش را رقم می‌زند. در داستان «سفر» به قلم مری بانکر پترسون می‌خوانیم که زنی شوهر و بچه‌هایش را تنها می‌گذارد تا به تنهایی سفر کند، سفری که در نوجوانی به دلیل سخت‌گیری پدر و مادرش از آن محروم شده و آن محرومیت تا سال ها او را آزار داده است.
 
در پایان قصه «کریسمس» اثر توماس ام دیچ روایت تنهایی است، تنهایی مردی که در تبعیدی خودخواسته برای شب کریسمس بوقلمون و انواع و اقسام خوراکی‌ها را آماده می کند اما حتی حاضر نیست هدایای دوستان فرضی‌اش را باز کند.
 
لازم به ذکر است علاقمندان جهت خرید کتاب می توانند به نشانی اینجا مراجعه کنند.
 
ارسال نظرات