تولی و تبری، شاهرگ دین خداوند است
وی با بیان این که حضرت موسی مبرقع (ع) در سال ۲۵۶ هجری وارد قم شدند، گفت: در آن زمان شیعیان بسیار معتقد و دقیقی در قم ساکن بودند و باتوجهبه شایعاتی که در قم شده بود که ایشان دعوت مأمون که طاغوت زمان بود را پذیرفته است؛ لذا استقبال ویژهای از ایشان نکردند بهطوریکه ایشان در قم توقف زیادی نکردند و به کاشان رفتند و در آنجا ایشان را تحویل گرفتند.
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه شیعیان از قدیمالایام نسبت به اهلبیت و فرزندانشان تعصب، محبت و احترام ویژهای قائل بودند، اظهار داشت: شیعیان قم وقتی به اشتباه خود پی بردند از قم به کاشان رفتند و خدمت حضرت موسی مبرقع (ع) بهطوری عذرخواهی کردند که ایشان با اشتیاق و شوق به قم برگشتند و در قم ساکن شدند.
وی با بیان اینکه حضرت موسی مبرقع (ع) ۵ پسر داشته و جد بزرگ سادات رضوی هستند که هنوز هم نسلشان ادامه دارد، افزود: احترام به بزرگان دین احترام به ارزشهای آسمانی است همانطور که هتک حرمت اولیای خدا هتک حرمت خداوند است و وجود این شخصیتها در میان مردم؛ مانند چراغهای عالمتابی است که نورشان راه مردم را روشن میکند.
حجتالاسلام میرشفیعی افزود: احترام به شخصیتهایی که راه خدا را میروند و به دیگران تعلیم میکنند احترام به راه خدا است؛ حضرت موسی مبرقع (ع) بعد از ۴۰ سال که در قم سکونت داشتند از دنیا رفتند و در مکانی که ایشان را دفن کردند حداقل ۴۰ نفر از فرزندان و نوادگان ایشان دفن هستند و به همین خاطر به چهل اختران معروف شده است.
وی با اشاره به حساسیت شیعیان در آن زمان بهطوریکه به فرزند امام خود ایراد گرفتند، گفت: این حساسیت بهخاطر کلمهای است که به ما تعلیم دادهاند و فرمودند شاهرگ دین خدا این کلمه است و آن کلمه «حب و بغض» است؛ به این معنی که چه کسانی را دوست داریم و با چه کسانی دشمن هستید و برائت و بیزاری میجویید.
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه بازگشت همه مسائل در دین خدا به تولی و تبری است، افزود: مطالعه کتاب کمالالدین شیخ صدوق برای ما مردم آخرالزمان ضرورت دارد؛ زیرا امروز باید حواسمان به امامزمان (عج) باشد تا راه را گم نکنیم و دعا برای فرج را جهانی کنیم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر بدترین ویروس برای بشریت رژیم صهیونیستی و اعوانوانصار آن است، گفت: بهترین دعا در این زمان دعا برای فرج صاحبالزمان (عج) است؛ دستور داریم که بعد از هر نماز واجب محاسن خود را در دست راست خود بگوییم و ۷ مرتبه به پیامبر درود فرستید و برای فرج دعا کنید.
حجتالاسلام میرشفیعی ابراز داشت: در کتاب کمالالدین صدوق روایتی از پیامبر (ص) نقل شده که فرمودند خوشا به حال کسانی که مهدی اهلبیت من را درک میکنند، در ایام غیبت قبل از قیام به او اقتدا میکنند و با دوستان او دوستی و از دشمنان او ابراز برائت میکنند، این افراد از دوستان من هستند و محترمترین انسانها در میان امت من این افراد هستند.