۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۵
کد خبر: ۷۶۹۴۶۱
مدیر حوزه علمیه خراسان:

تعامل و هم‌گرایی حوزه‌های‌علمیه خواهران در خراسان و قم ضرورت دارد

تعامل و هم‌گرایی حوزه‌های‌علمیه خواهران در خراسان و قم ضرورت دارد
مدیر حوزه علمیه خراسان به تعامل و همکاری بین حوزه‌های علمیه خواهران در خراسان و قم تأکید کرد و آن را بستری مناسب جهت بهره‌مندی از ظرفیت‌ها و به اشتراک‌گذاشتن تجارب دانست.

به گزارش سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام والمسلمین علی خیاط مدیر حوزه‌ علمیه خراسان در دیدار با حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه حوزه‌های علمیه خواهران، حوزه مبارکی است، که آثار فراوانی داشته و می‌تواند بیشتر از این نیز باشد، اظهار کرد: حدود نیمی از بدنه اجتماع را، بانوان با ظرفیت‌های بالایی که از آن بهره‌مند هستند، تشکیل می‌دهند، در بعضی از عرصه‌ها خواهران می‌بایست ورود بیشتری داشته باشند و اگر ظرفیت بانوان به رسمیت شناخته شود، نیمی از مشکلات حل خواهد شد.

وی بیان کرد: اگر حوزه‌های علمیه خواهران فعال باشند و به‌درستی برنامه‌ریزی نمایند کشور را، از برخی مشکلات نجات خواهند داد همچون مسأله سبک زندگی، نسل و جمعیت که خواهران می‌توانند در این زمینه قدمی بردارند زیرا اگر بانوی خانواده این باور را بپذیرد جامعه درست خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین خیاط با بیان اینکه پیرامون حوزه‌های علمیه خواهران باید چند نکته لحاظ شود، افزود: مأموریت حوزه‌های علمیه خواهران با مأموریت حوزه‌های علمیه برادران متفاوت است و نباید به سبک مدارس برادران عمل شود بلکه باید ابتدا نیازها و اولویت‌ها سنجیده و براساس آن برنامه‌ریزی کرد.

مدیر حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه در برنامه نظام جامع، تمامی مباحث دانشی، بینشی و مهارتی لحاظ شده، به بازدیدهای خود از مدارس علمیه سه‌ استان خراسان اشاره کرد و ادامه داد: در همه بازدیدها به خصوص مدارس علمیه خواهران، مطالبات جدی در زمینه تغییر متون درسی وجود داشت و این مهم جزء اولویت‌های حوزه‌های علمیه خواهران و بازطراحی برنامه درسی آنان قرار گرفت که متناسب با شرایط بانوان تدوین شود.

عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان تصریح کرد: سطوح علمی ۲ در حوزه علمیه خواهران از اهمیت بالایی برخوردار است که در این راستا باید در عرصه‌های دانشی، بینشی و مهارتی سرمایه‌گذاری نمود تا بانوان طلبه بتوانند پاسخگوی سوالات جامعه باشند و مأموریت خود را، به خوبی انجام دهند.

وی به تبادل و تجارب و اشتراک‌گذاری ظرفیت‌ها در حوزه‌های علمیه تأکید کرد و آن را یکی از وظایف حوزه‌های علمیه برشمرد و عنوان کرد: در شرایط کنونی باید ظرفیت‌های دو نهاد به اشتراک گذاشته شود تا همگان بتوانند بر اساس تجارب از کوتاه‌ترین راه ممکن، به پاسخ برسند.

حجت‌الاسلام والمسلمین خیاط این تعامل و همکاری بین حوزه‌های علمیه خراسان و قم را، بستری مناسب جهت بهره‌مندی از ظرفیت‌ها خواند و افزود: امید است که بتوان بهترین بهره‌برداری را، برای حوزه‌های علمیه خواهران رقم زد.

وی در پایان یادآور شد: اولویت‌سنجی بر اساس نیاز طرفین و نقشه راه و نیز بررسی توانایی‌ها دو اولویت مهم است که باید در میدان عمل مدنظر قرار گیرد.

ارسال نظرات