آماده همکاری با مراکز حوزوی برای ارائه فناوری هوش مصنوعی هستیم
به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، محمدرضا قاسمی دبیر ستاد راهبری فناوریهای هوشمند حوزههای علمیه در نشست هیئت اندیشه ورز «روایت پیشرفت در حوزه هوش مصنوعی» که به همت ستاد راهبری فناوریهای هوشمند حوزههای علمیه و با همکاری شبکه های جهانی ولایت بعد از ظهر امروز در سالن جلسات ابوذر مدرسه امام کاظم(ع) برگزار شد با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر اهمیت هوش مصنوعی و لزوم استفاده از ابزارهای نوین اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند که باید ایران اسلامی در عرصه فناوری هوش مصنوعی جزو ده کشور برتر دنیا باشد؛ چراکه قطعا مصرف کننده بودن در این عرصه آسیب زا بوده و غفلت در این زمینه زرنگی نیست.
وی افزود: فناوری هوش مصنوعی ویژگی های خاصی دارد که دیگر فناوری ها این ویژگی ها را ندارند و آن این است که این فناوری، علاوه بر قابلیت های دیگر فناوری ها، فناوری تحولی و راهبردی است و اگر کشوری بتواند در این عرصه موفق باشد، در بام تکنولوژی های دنیا نشسته و جزو کشورهای برتر خواهد بود.
دبیر ستاد راهبری فناوریهای هوشمند حوزههای علمیه خاطرنشان کرد: هوش مصنوعی در عرصه های مختلفی کاربرد دارد و هر جایی که داده های اطلاعاتی وجود داشته باشد، این فناوری کاربرد خاص خود را دارد که به همین منظور باید دو ماموریت را در حوزه رسانه ای دنبال کنیم.
وی افزود: ماموریت اول در حوزه رسانه ای در عرصه هوش مصنوعی این است که باید این فناوری را درست و دقیق شناخته و جزئیات و دانش لازم درباره چیستی و قابلیت فناوری هوش مصنوعی را بدانیم؛ زیرا تازمانی که علم کافی در این زمینه برای رسانه ها وجود نداشته باشد، اهداف ما محقق نخواهد شد.
قاسمی بیان داشت: مأموریت دوم رسانه ها در عرصه هوش مصنوعی این است که باید رسانه ها تلاش کنند تا عموم مردم جامعه به اهمیت هوش مصنوعی پی برده و مطالبات عمومی از مسئولان، از سوی مردم برای توسعه فناوری های نوین شکل گیرد تا کشور ما در این عرصه دچار عقب ماندگی نگردد.
دبیر ستاد راهبری فناوریهای هوشمند حوزههای علمیه افزود: متاسفانه رتبه ایران اسلامی در عرصه هوش مصنوعی رتبه قابل قبولی نیست و کشورهای بسیاری در این عرصه پیشتازی دارند که باید در کشور مانیز مطالبه عمومی شکل گرفته و با جریان سازی رسانه ای در این عرصه، گام های موثری در حوزه هوش مصنوعی برداشته و پیشرفت لازم فراهم شود.
قاسمی در پایان تاکید کرد: مراکزی که داده های لازم را داشته باشند، ستاد راهبری فناوری های هوشمند حوزههای علمیه آمادگی دارد برای برخورداری و استفاده آن مراکز از فناوری هوش مصنوعی، همکاری و همیاری لازم را داشته باشد.
سعید چراغی