۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۹
کد خبر: ۷۷۱۶۷۳

دیدار قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی با رئیس دانشگاه رضوی

دیدار قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی با رئیس دانشگاه رضوی
قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی ضمن حضور در دانشگاه علوم اسلامی رضوی و دیدار با رئیس این نهاد علمی فرهنگی، تفاهم نامه همکاری های علمی و پژوهشی بین این دو نهاد را امضا کرد.
 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان، دکتر سروری مجد، قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به همراه دکتر مرادی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خراسان و معاونین وی ضمن حضور در دانشگاه رضوی و دیدار با حجت الاسلام والمسلمین دکتر جهانگیری، رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی و معاونیم وی، پیرامون فعالیت ها و زمینه های همکاری مشترک علمی و پژوهشی گفت و گو کردند.

در این دیدار حجت الاسلام والمسلمین دکتر امامی، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه رضوی با گرامی داشت ایام وحدت حوزه و دانشگاه، دانشگاه علوم اسلامی رضوی را نماد این وحدت خواند و به ارائه گزارشی از زمان تأسیس دانشگاه، فعالیت، برنامه‌های درسی و رشته ها، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان، پژوهش ها و کتب و مجلات منتشر شده پرداخت.

در ادامه دکتر سروری مجد هدف از برگزاری این نشست صمیمی را تمرکز بر همکاری های مشترک در موضوع وحدت حوزه و دانشگاه دانست.

وی نیز یکی از جلوه های وحدت حوزه و دانشگاه را دانشگاه علوم اسلامی رضوی خواند که به همت مرحوم آیت‌الله واعظ طبسی تأسیس شده است.

دکتر سروری مجد با بیان اینکه دانشگاه علوم اسلامی رضوی بحق مولود انقلاب اسلامی است، دانشگاه آزاد اسلامی را هم در همین خط سیر دانست و به ارائه گزارشی از تعداد دانشجو و فارغ‌التحصیلان، شعب سراسر کشور، تعداد هيئت علمی و دستار آموزشی، مدارس  و فعالیت های علمی و پژوهشی آن پرداخت.

وی با تشریح زمینه های فعالیت دانشگاه آزاد به امکان عقد تفاهم‌نامه با دانشگاه علوم اسلامی رضوی و همکاری های علمی و پژوهشی بین این دونهاد علمی فرهنگی  اشاره کرد.

در ادامه این نشست صمیمی تفاهم نامه ای مبنی بر همکاری های مشترک علمی و فرهنگی بین دانشگاه علوم اسلامی رضوی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد خراسان به امضای طرفین رسید.

تربیت نیروی متخصص در قالب برگزاری دوره‌های تحصیلات تکمیلی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی، توسعه، گسترش و تبادل دستاوردها و نتایج تحقیقات و مطالعات انجام شده در زمینه های مشترک، همکاری در راستای جهت‌دهی و حمایت از طرح‌های تحقیقاتی استادان و محققان دانشگاه به منظور شناسایی نیازها، مسایل و آسیب‌های موجود و ارائه برنامه‌ها و راهکارهای لازم برای رسیدن به وضعیت مطلوب مورد تفاهم قرار گرفت.

برگزاری همایش‌های علمی، دوره‌های آموزشی، کرسی‌های علمی-ترویجی، کارگاه‌های دانش‌افزایی و نشست‌های تخصصی مشترک در خصوص مسایل و چالش‌های اصلی پیش‌روی جامعه به منظور شناخت آسیب‌ها و راهکارها در عرصه‌های داخلی و بین‌المللی نیز از مفاد این تفاهم نامه است.

همکاری در خصوص حمایت مالی و اجرایی از پارساها و تبادل اساتید راهنما و مشاور، و همکاری در خصوص انجام تحقیقات، تألیف کتب و انتشار نشریات و حمایت‌های لازم از طرح‌های پژوهشی و ارائه مشاوره علمی و پژوهشی از طریق اعضای هیأت علمی دانشگاه در حوزه‌های مرتبط در این تفاهم نامه قید شده است./933/

جواد رستمی
ارسال نظرات