۱۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۶
کد خبر: ۷۷۶۰۲۰
امام جمعه اهواز تاکید؛

لزوم کنترل قیمت‌ها در ماه مبارک رمضان / حزب‌الله برای دفن اسرائیل آماده است

لزوم کنترل قیمت‌ها در ماه مبارک رمضان / حزب‌الله برای دفن اسرائیل آماده است
حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌فرد گفت: در برخی کشورهای اسلامی، به احترام ماه رمضان، قیمت اقلام کاهش می‌یابد، اما در ایران، کالاهای ضروری و معیشتی گران‌تر می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدنبی موسوی‌فرد امام جمعه اهواز امروز در خطبه‌های نماز جمعه با اشاره به فرارسیدن ماه مبارک رمضان اظهار کرد: حرمت این ماه باید در جامعه حفظ شود و اگر فردی بیمار است، نباید در فضای عمومی روزه‌خواری کند. 

وی با تاکید بر برخورد مسولان با روزه‌خواران گفت: افرادی که حرمت این ماه را رعایت نمی‌کنند، ابتدا باید تذکر داده شود، اما در مراحل بعدی، مجازات‌های شدید قضایی برای آنان در نظر گرفته شود.

امام جمعه اهواز در عین حال با اشاره به لزوم کنترل قیمت‌ها بیان کرد: در برخی کشورهای اسلامی، به احترام ماه رمضان، قیمت اقلام کاهش می‌یابد، اما متأسفانه در ایران، کالاهای ضروری و معیشتی گران‌تر می‌شوند که این موضوع زیبنده جامعه اسلامی نیست.

امام جمعه اهواز با بیان اینکه باید خود را برای ماه بندگی آماده کنیم، گفت: جبران کوتاهی‌ها، ترک کارهای بیهوده و دعا و استغفار از مهم‌ترین اقداماتی است که مسلمانان در فرصت باقیمانده باید انجام دهند.

امام جمعه اهواز با تاکید بر نیاز جامعه به قرآن کریم، گفت: هنجار شدن قرآن در فضای عمومی و تقویت ارتباط قلبی مردم با قرآن و اهل بیت(ع) از ضروریات این ماه است.

حزب‌الله برای دفن اسرائیل آماده است

امام جمعه اهواز در بخش دیگری از سخنان خود به آیین تشییع شهدای مقاومت اشاره کرد و گفت: پیکر مطهر شهید سید حسن نصرالله و شهید شیخ هاشم صفی‌الدین، با وجود تمامی کارشکنی‌های داخلی و خارجی، در لبنان با شکوه فراوان تشییع شد و امت اسلامی، طوفان الاقصی دیگری را رقم زدند.

وی افزود: در این تشییع باشکوه بار دیگر قدرت حزب‌الله به نمایش درآمد و نشان داد که همچنان برای دفن اسرائیل آماده است.

حجت‌الاسلام موسوی‌فرد با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب درباره شهدای مقاومت، گفت: رهبر عزیزمان تأکید کردند که خون سید عباس موسوی و شهدای جبهه مقاومت هیچ‌گاه بر زمین نمی‌ماند؛ سید حسن نصرالله، مجاهد کبیر و پرچمدار مقاومت در منطقه، سال‌ها با جهاد فی سبیل‌الله در برابر رژیم صهیونیستی ایستادگی کرد و مکتب ارزشمندی از خود به یادگار گذاشت.

ارسال نظرات