۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۹
کد خبر: ۷۷۶۱۱۰
عضو شورای صدور مجوز انتشار ساترا:

برای اخذ مجوز ساترا نیازی به طی کردن مسیرهای نامتعارف نیست

برای اخذ مجوز ساترا نیازی به طی کردن مسیرهای نامتعارف نیست
در واکنش به حواشی اخیر، عضو شورای صدور مجوز ساترا تاکید کرد: برای دریافت مجوز انتشار از ساترا، هیچ نیازی به طی کردن مسیرهای نامتعارف وجود ندارد و روال قانونی به طور کامل در دسترس است.
به گزارش سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، عبدالکریم خیامی عضو شورای صدور مجوز انتشار سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی گفت: تا به حال صدها برنامه و سریال های دارای مجوز از ساترا در پلتفرم‌ها به نمایش درآمده‌اند و بسیاری از آنها رکوردهای جذب مخاطب را شکسته و رسالت هنری خود را به خوبی انجام داده‌اند.
 
وی خاطرنشان ساخت: اعضای شوراهای تولید و انتشار ساترا از تجربه چند دهه کار و مدیریت در عرصه تلویزیون و سینما بهره‌مندند و از تخصص دانشگاهی نیز برخوردارند. این میزان تجربه و دانش و دلسوزی در کمتر جایی از کشور جمع شده است. خاصه آنکه رویکردی همدلانه و تعاملی دارند و کمتر در مناقشات سطحی رسانه‌ای فرو می‌افتند. 
 
عضو حقیقی شورای انتشار ساترا در خصوص فرآیند اخذ مجوز سریال تاسیان تأکید کرد: وقتی که امکان فرآیند تصویب طرح، ایده، تولید و انتشار سریال ها در ساترا وجود دارد و بارها هم تجربه شده است، نیازی به طی کردن مسیرهای نامتعارف برای اخذ مجوز ساترا نیست.
ارسال نظرات