۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۱
کد خبر: ۷۷۸۴۷۴

کتاب استاد هم‌زمان با روز ملی فناوری هسته‌ای به چاپ هشتم رسید + لینک

کتاب استاد هم‌زمان با روز ملی فناوری هسته‌ای به چاپ هشتم رسید + لینک
هم‌زمان با روز ملی فناوری هسته‌ای کتاب «استاد»؛ خرده‌روایت‌هایی از زندگی شهید مجید شهریاری نوشته فاطمه شایان‌پویا توسط انتشارات شهید کاظمی به چاپ هشتم رسید.
به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، هم‌زمان با روز ملی فناوری هسته‌ای کتاب «استاد»؛ خرده‌روایت‌هایی از زندگی شهید مجید شهریاری نوشته فاطمه شایان‌پویا توسط انتشارات شهید کاظمی به چاپ هشتم رسید.

شهید شهریاری از سال ۱۳۸۳ تا زمان شهادت نماینده دانشگاه شهید بهشتی در امور اجرایی همکاری با سازمان انرژی هسته‌ای بود. با تلاش‌های او و تیمش بود که ایران به اورانیوم ۲۰ درصد رسید. اتفاقی که باعث حیرت همه‌ی کشورهای غربی شد.

فعالیت‌های شهید مجید شهریاری در عرصه فیزیک هسته‌ای عاملی برای به رخ‌کشیدن اقتدار علمی ایرانیان شد. از این روست که او را مرد توسعه فناوری سخت می‌دانند.

تحقیقات و پژوهش‌های مجید شهریاری در حوزه فیزیک هسته‌ای توانست سرویس‌های امنیتی آمریکا و رژیم ‌صهیونیستی را به ستوه درآورد؛ تا جایی که نقشه ترورش را طراحی کنند. دانشمند نامی کشورمان شاید در زمان بودنش گمنام خدمت کرد اما با شهادت خود چراغ راهنمایی برای جویندگان علم شد. دانشجویانی که او تربیت کرده امروز هر کدام یک مجید شهریاری هستند که می‌توانند مایه افتخار ایران باشند.

شهید مجید شهریاری دانشمند فرزانه و استاد فیزیک هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی سرانجام در تهران در ۸ آذرماه ۱۳۸۹ توسط رژیم صهیونیستی و با همکاری اطلاعاتی منافقین در یک عملیات تروریستی به درجه رفیع شهادت نائل شد.

چند سال بعد از شهادت او، یکی از شاگردانش به‌نام فاطمه شایان‌پویا دست‌به‌کار شد و با مصاحبه و گفت‌وگو با خانواده، همکاران، دوستان و شاگردان شهید، کتابی را به نام «استاد» نوشت. این کتاب هم‌زمان با روز ملی فناوری هسته‌ای به چاپ هشتم رسید.

شایان‌پویا در این اثر ابتدا خاطرات همسر شهید از مدت زندگی و آشنایی، ماه‌عسل و دوران خوابگاه دانشجویی و زندگی سراسر ساده و بی‌ریای آن شهید را به‌صورت روان و جذاب نقل می‌کند. در ادامه او از زبان دانشجویان و دوران دانشجویی و استادی آن شهید مطالبی دل‌نشین و تأثیرگذار را از اخلاق و رفتار خوب آن بزرگ‌مرد روایت می‌کند. در پایان هم نکاتی را از زبان همکاران و شاگردانش در مورد سنن و سیره عملی و گفتاری آن استاد شهید به رشته تحریر درمی‌آورد.

در بخشی از این کتاب آمده است؛

و چقدر راحت نفهمیدیم که تو تنها استاد درس‌ومشق دانشگاه‌مان نبودی؛ تو استاد راه‌مان بودی. از میان تمام علم و دانش و سخت‌گیری و دقتت، از میان تمام تواضع اختیاری‌ات، تمام مجاهده و مراقبه‌ات و تمام عشقت به ائمه اطهار، که بارها و بارها در کلاس درس و در مناسبات، ابرازش می‌کردی و ما کیف می‌کردیم که می‌شود عاشق بود و عالم بود. چه ساده نشناختیمت، استاد! استاد صاحب‌مکتب ما... تو با رفتنت هم بلوغ را برایمان معنا کردی و بلوغ یعنی رسیدن و رساندن...

چاپ هشتم «استاد» در ۲۳۲ صفحه قطع رقعی با شمارگان هزار نسخه و با قیمت ۱۸۰ هزار تومان توسط انتشارات شهید کاظمی به کتابفروشی‌های سراسر کشور عرضه شده است.

علاقمندان جهت تهیه این کتاب می توانند به نشانی اینجا مراجعه کنند.

ارسال نظرات