فلسطین مهم ترین مسئله امروز جهان اسلام است

به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، مولوی علی احمد سلامی نماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری در آیین افتتاحیه اولین روز از سومین اجلاسیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری که صبح امروز در مجتمع فرهنگی یاروان حضرت مهدی (عج) قم برگزار شد به تبیین توطئه های صهیونیست علیه مسلمانان پرداخت و گفت: تعدادی از آیات قرآن کریم حکایت از توطئه یهود برای بدبین کردن مسلمانان نسبت به اسلام و قرآن دارد. یکی از این توطئه ها بازگرداندن حدود سیصد نفر از مجاهدان در غزوه احد است که تاریخ نشان می دهد این موضوع یکی از نقشه های یهود برای نا امید ساختن مسلمانان از جهاد با مشرکین بود.
وی ادامه داد: در جنگ های صلیبی که حدود 195 سال طول کشید، هرچند در میدان ظاهراً مسیحیان در برابر مسلمانان قرار داشتند، اما در حقیقت یهودیان صحنه گردان اصلی بودند. در قرن دهم هجری و زمان خلافت عثمانی و حضور سلاطین صفوی در ایران و سلاطین مغول در شبه قاره هند که همگی مسلمان بودند و ذهنیت اسلامی داشتند، فرصت خوبی برای وحدت اسلامی فراهم بود، اما یهودیان با ایجاد جنگ مذهبی میان صفویان و عثمانی ها و جنگ قومی میان اعراب و خلافت عثمانی، مانع از تحقق آن شدند.
مولوی سلامی با اشاره به برخی دیگر از نقشه های شوم صهیونیسم در تاریخ معاصر جهان اسلام، یادآور شد: در جنگ شبه قاره هند که منجر به تقسیم این منطقه و ایجاد دو کشور هند و پاکستان گردید، قرار بر این بود مناطق مسلمان نشین به پاکستان و مناطق هندونشین به هندوستان تعلق پیدا کند؛ اما مشاور بلندپایه حاکم بریتانیا که شخصی یهودی بود، ایجاد کشور اسلامی پاکستان در کنار ایران و افغانستان را موجب تضعیف حضور کشورهای استعمارگر دانست و لذا موضوع کشمیر را پیش آوردند و در نتیجه، هفتاد سال است این اختلاف میان دو کشور وجود دارد و در این زمینه تا کنون سه جنگ رخ داده است.
نماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری در ادامه اظهار داشت: در سال 1948 میلادی یهودیان را به بهانه کشته شدن شش میلیون یهودی در هولوکاست از اطراف دنیا برای اشغال سرزمین فلسطین گردآوردند. اولاً اصل این موضوع مورد تایید تاریخ نیست و اگر هم مورد تایید بود، این موضوع توسط فلسطینیان و مسلمانان رخ نداد. این شرارت یهودیان صهیونیست و انگلیس بود که یک دولت جعلی را در منطقه ایجاد و مصیبت های فراوانی را ایجاد کردند.
مولوی سلامی در پایان موضوع فلسطین را یکی از مهم ترین مسائل امروز جهان اسلام دانست و تأکید کرد: متاسفانه مجامع بین المللی و حتی کشورهای اسلامی به جز جمهوری اسلامی ایران و دولت یمن که حمایت صد در صدی خود نسبت به مردم فلسطین را نشان دادند، چشم خود را بر این جنایات بسته اند. خوشحالیم نظام اسلامی ما با وجود تمام سختی ها، هرگز دست از حمایت ملت مظلوم فلسطین برنداشته است.