۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۱
کد خبر: ۷۸۲۲۳۲
توسط نمایندگان طلاب؛

طومار «تقدیر از صدور بیانیه رهبر معظم انقلاب به حوزه های علمیه» تقدیم آیت‌الله اعرافی شد

طومار «تقدیر از صدور بیانیه رهبر معظم انقلاب به حوزه های علمیه» تقدیم آیت‌الله اعرافی شد
نمایندگان طلاب با هدف ابراز قدردانی از بیانات راهبردی رهبر معظم انقلاب(مدظله‌العالی) در صدمین سالگرد تأسیس حوزه علمیه قم، نمایندگان طلاب حوزه علمیه قم، طوماری امضاشده را به آیت‌الله اعرافی تقدیم کردند.
به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، در اقدامی صمیمانه و با هدف ابراز قدردانی از بیانات راهبردی رهبر معظم انقلاب(مدظله‌العالی) در صدمین سالگرد تأسیس حوزه علمیه قم، نمایندگان طلاب حوزه علمیه قم، طوماری امضاشده را به آیت‌الله اعرافی تقدیم کردند.
 
حجت‌الاسلام عسکری، عضو هیئت‌رئیسه مجمع نمایندگان طلاب، با حضور در محل درس خارج آیت‌الله اعرافی، این طومار را به عنوان نمادی از سپاس و همراهی طلاب و فضلا با رهنمودهای رهبر معظم انقلاب به وی اهدا کرد.
 
در این طومار، نمایندگان طلاب ضمن تجلیل از محتوای عمیق و آینده‌ساز بیانیه مقام معظم رهبری، آمادگی خود را برای تحقق مطالبات معظم‌له در مسیر ارتقای علمی، اخلاقی و تمدنی حوزه‌های علمیه اعلام کردند.
ارسال نظرات