۰۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۰
کد خبر: ۷۸۲۴۹۹
به مناسبت سالروز شهادت امام جمعه کازرون؛

امام جمعه موفق و فعال؛ از جانبازی در جبهه تا شهادت در لیله القدر

امام جمعه موفق و فعال؛ از جانبازی در جبهه تا شهادت در لیله القدر
فارس- هشتم خرداد سال ۹۸ بود که حجت الاسلام والمسلمین محمد خرسند امام جمعه کازرون در شب قدر ماه مبارک رمضان توسط عامل فریب خورده گروه‌های منحرف با ضربات چاقو به به فیض عظمای شهادت نائل شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، هشتم خرداد سال 98 بود که حجت الاسلام والمسلمین محمد خرسند امام جمعه کازرون در شب قدر ماه مبارک رمضان در حالی که از مراسم احیاء به  منزل خود مراجعت می کرد توسط عامل فریب خورده گروه های منحرف با ضربات چاقو به به فیض عظمای شهادت نائل شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین خرسند از جانبازان دفاع مقدس بود که بارها در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل دچار جراحت گردید ولی سرنوشت به گونه‌ای رقم خورد که سحرگاه 23 رمضان به شهادتی که سال‌ها آرزویش را داشت دست یابد.

ایشان در خوش برخوردی و خوش‌رویی زبانزد خاص و عام بود به طوری که مردم با مشاهده تواضع او به آسانی ارتباط برقرار می‌کردند و مشکلاتشان را بیان می‌داشتند.

از حضور در جبهه دفاع مقدس تا تحصیل در حوزه علمیه 

حجت الاسلام خرسند از سال ۱۳۶۲ در حالی که در کلاس اول دبیرستان مشغول به تحصیل بود به عنوان بسیجی به جبهه اعزام شد و به خیل رزمندگان دوران دفاع مقدس پیوست و تا پایان جنگ به صورت متناوب در جبهه حضور داشت و پس از چند بار مجروحیت به درجه جانبازی نائل شد.

وی به واسطه علاقه‌ای که از کودکی به روحانیت داشت مهر سال ۱۳۶۴ وارد حوزه علمیه کازرون شد و دروس سطح را در این شهر گذراند و پس از آن ۸ سال در دروس خارج فقه حوزه علمیه قم شرکت کرد و در این مدت از محضر حضرات آیات مکارم شیرازی، فاضل لنکرانی، نوری همدانی و فاضل هرندی بهره برد.

حجت الاسلام خرسند از سال ۸۶ به عنوان دومین امام جمعه کازرون معرفی شد و در این مدت همواره دغدغه توسعه شهرستان، رفع مشکلات مردم و ارتقاء دینی شهرستان را داشت ، وی در کنار تحصیل و تدریس علوم حوزوی و حضور در مجامع حوزوی در شهر مقدس قم، در فعالیت‌های سیاسی نقش آفرین بود و در سال ۹۱ مجددا عضو شورای مرکزی حزب موتلفه شد.

امام جمعه فعال و موفق کازرون

در پی شهادت این روحانی خدوم، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی شهادت مظلومانه امام جمعه فعال و موفق کازرون، حجت‌الاسلام حاج شیخ محمد خرسند را تبریک و تسلیت گفتند.

متن پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی در پی شهادت این روحانی شاخص:

«شهادت مظلومانه‌ی امام جمعه‌ی فعّال و موفّق کازرون، جناب حجةالاسلام آقای حاج‌شیخ محمد خرسند رضوان‌الله‌علیه را به عموم مردم مؤمن و انقلابی کازرون بویژه ارادتمندان و مستفیدان از آن عالم بزرگوار و بالاخص خانواده‌ی گرامی و بازماندگان ایشان تبریک و تسلیت عرض میکنم.

ایشان در شب قدر و پس از ساعاتی توسّل و تضرّع به لقاءالله پیوست و این نشانه‌ی پاداش بزرگ الهی به آن روحانی با اخلاص و پرتلاش است ان‌شاءالله.

از خداوند متعال علو درجات و حشر با اولیائش را برای ایشان مسألت میکنم.»

ارسال نظرات