مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی با انتشار گزارشی تحت عنوان «حکمرانی هوش مصنوعی: نظام تنظیمگری هوش مصنوعی در کشور» میکوشد چارچوبی بومی و متناسب با ساختار حکمرانی کشور طراحی و پیشنهاد دهد.
حضور یک آژانس ادبی ترکیه در برگزاری فلوشیپ ادبی تهران به عنوان همکار حاشیهساز شده است. حاشیههایی که به وابستگی این آژانس به دولت ترکیه و حضور رقیب در بازار ایران تاکید دارد، مسئولان اما میگویند این همکاری تنها در بعد اطلاعرسانی و تبلیغ است.
عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع) از پذیرش دانشجو در «رشته فرهنگ و ارتباطات» در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری خبر داد و گفت: اگرچه این گرایشها در مراکز دانشگاهی معتبر جهانی سابقهای طولانی دارند؛ اما برای نخستین بار در ایران بهصورت یک رشته دانشگاهی مستقل ارائه میشوند.
پژوهشگر حوزه سیاستگذاری فرهنگی ضمن اشاره به اهمیت فرهنگ در توسعه اجتماعی و اقتصادی، بر لزوم تخصیص بودجه فرهنگی متناسب با نیازهای واقعی این حوزه تأکید کرد.
اگرچه ۱۰ سال است که شاهد جای خالی «علی آهی» فقیه، شاعر و مداح اهل بیت هستیم ولی مجمع شاعران اهلبیت (ع) اردیبهشت امسال همایشی را برای معرفی این پیرغلام اندیشمند برگزار میکند.
عضو هیئت گروه قرآن پژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با اشاره به این که زنان اهل کتاب شامل یهودیان و مسیحیان در عصر پیامبر اکرم(ص) غالباً با پوشش کامل بودند به بررسی پوشش زنان جامعه مسلمان پرداخت.