نهادهای حوزوی فارس برای اجرا شدن منشور رهبر انقلاب به میدان آمدند+ تصاویر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، نشست نهادهای حوزوی فارس صبح امروز با حضور حجت الاسلام والمسلمین دژکام نماینده ولی فقیه در فارس، مدیر و معاونین حوزه علمیه فارس و سایر اعضاء این شورا در سالن جلسات امام خمینی(ره) مدیریت حوزه فارس برگزار شد.
در این جلسه از شورای نهادهای حوزوی پیرامون بیانیه رهبر انقلاب اسلامی در صدمین سال بازتاسیس حوزه علمیه و بررسی راهکارهای اجرایی سازی این منشور در بخش های حوزوی استان فارس تبادل نظر شد.
حوزه علمیه فارس در اجرا شدن منشور رهبر انقلاب پیشگام است
حجت الاسلام والمسلمین دژکام در این نشست گفت: وقتی می خواهیم در مورد بیانیه نورانی رهبر انقلاب به حوزه های علمیه صحیت کنیم نباید صرفا خطابی حرف بزنیم و فقط دغدغه ها را بیان کنیم چراکه با این روش تغییر مطلوبی که رهبر انقلاب دارند محقق نمی شود.
وی افزود: اگر می خواهیم منشور رهبر انقلاب اجرا شود باید در مورد آن برهانی صحبت کنیم، کارهای شده را بیان کنیم و کارهای نشده را نیز بگوییم، به عبارتی ظرفیت های موجود را ببینیم و مطابق با برنامه ریزی کنیم و برای تحقق حوزه علمیه سرآمد باید برهانی حرف بزنیم.
امام جمعه شیراز اظهارکرد: برای اینکه بخواهیم برهانی پیرامون منشور رهبر انقلاب حرف بزنیم باید بدانیم الان کجا هستیم و به کجا باید برسیم و همچنین از اعداد، ارقام و تحلیل های دقیق بهره گیری کنیم و از صرف خطابی صحیت کردن و بیان صرف دغدغه ها بپرهیزیم.
وی افزود: پیام رهبر انقلاب موضوعات زیادی را در بر گرفته است چراکه ایشان می خواهند حوزه را در افق ظهور کارآمد کند در نتیحه باید برای هر بخش از آن ابتدا مسئله را بشناسیم و بعد برای آن راه حل و پیشنهاداتی ارائه شود.
عضو مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: با مرور سابقه حوزه علمیه می بینیم که حوزه علمیه کارهای بسیار بزرگی انجام داده است و وقتی پیام رهبر انقلاب را مطالعه می کنیم می فهمیم که حوزه ظرفیت های بزرگی دارد، در شرایطی که دنیا به سمت کفر حرکت می کرد همین حوزه علمیه بود که آمد و حکومت دینی تشکیل داد.
وی تاکید کرد: حوزه های علمیه همه استان ها با هم افزایی با حوزه علمیه قم باید اهداف انقلاب اسلامی را محقق کنند و تربیت نسل آینده برای این کشور نقش ارزشمند خود را ایفا سازند هرچند حوزه علمیه فارس با تربیت بیش از 4 هزار مبلغ در اقصی نقاط کشور دین داری مردم را پیش می برد.
تجمیع ظرفیت نهادهای حوزوی فارس برای اجرایی شدن منشور رهبر انقلاب
حجت الاسلام والمسلمین محمودی در این نشست گفت: رهبر انقلاب به مناسبت باز تاسیس حوزه و گرامیداشت خدمات حضرت آیت الله حائری یزدی در بیانیه ای نورانی و روشنی بخش ضمن تبیین عناصر حوزه علمیه به بیان شاخصه های تحقق حوزه پیشرو و سرآمد پرداختند.
وی افزود: نهادهای حوزوی فارس باید یک برش استانی از این منشور داشته باشند و هرکسی که وابستگی به حوزه علمیه دارد و در هرجایگاهی که قرار دارد این 5 فصلی که رهبر انقلاب تاکید کردند را اجرا نماید.
مدیر حوزه فارس اظهارداشت: همه خانواده حوزه علمیه فارس با توجه به ظرفیت های استان باید بتوانیم این بیانیه را به عنوان یک ماموریت مهم اجرا کنیم و ضمن هم افزایی با سایر اعضای خانواده حوزه علمیه گام های موثری را در اجرایی سازی آن برداریم.
وی یادآور شد: رهبر انقلاب اسلامی در منشور خود بر هویت سازی دینی و ملی تاکید کردند و ضمن اشاره به حوادث سهمگین و استعمارگری های غرب در غرب آسیا به رسالت بلند حوزه علمیه قم با تبلور شخصیت هایی همچون آیت الله حائری یزدی و امام راحل که کمتر از 6 دهه منجر به فروپاشی رژیم طاغوت شد.
این استاد حوزه علمیه گفت: در این منشور می بینیم که رهبر انقلاب اسلامی حوزه علمیه را فراتر از تدریس عنوان می کنند بلکه حوزه مجموعه ای کارآمد برای ایجاد تمدن نوین اسلامی است و این با روزآمد شدن و حرکت با مقتضیات زمان مسیر خواهد شد و به تعبیری حوزه پیشرو با زمان به پیش خواهد رفت.
وی افزود: مرجعیت علمی و تبلیغی در جهان اسلام و الگوسازی و پیشگامی برای اشاعه دین در دنیا یکی از رسالت های حوزه است که رهبر انقلاب به آن تاکید فرمودند چراکه هدف و غایت این است که حوزه یک نگاه جهانی داشته باشد.
تصاویر اختصاصی رسا: