امام جمعه دزفول:
همت مضاعف و کار مضاعف فرهنگ اصلی جامعه شود
خبرگزاری رسا ـ امام جمعه دزفول بر ضرورت فرهنگسازی مناسب جهت تبدیل شعار همت مضاعف و کار مضاعف به فرهنگ اصلی جامعه تأکید کرد.

حجت الاسلام سید محمد علی قاضی دزفولی، امام جمعه دزفول، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، نامگذاری سالها از سوی مقام معظم رهبری را سنتی حسنه و برگرفته از آیین دینی عنوان کرد و اظهار داشت: انتخاب عناوین مختلف برای هر سال توسط مقام معظم رهبری، حرکتی منسجم با سیری خاص در راستای سوق مردم و مسؤولان به برنامه ریزی دقیق برای رشد همه جانبه است.
وی به احاطه کامل مقام معظم رهبری بر مسائل کشور اشاره کرد و گفت: نامگذاری سال 89 با عنوان همت مضاعف و کار مضاعف گامی بزرگ در راستای مقابله با دشمن و حل مشکلات مردم و کشور خواهد بود.
امام جمعه دزفول با بیان اینکه شعار همت مضاعف، کار مضاعف در استمرار اصلاح الگوی مصرف است، خاطرنشان کرد: برای تحقق این امر رهبر معظم انقلاب، باید در کنار برنامه ریزی، فعالیتی منسجم در راستای پیشرفت همه جانبه کشور توسط مسؤولان و مردم صورت پذیرد.
حجت الاسلام قاضی دزفولی با اشاره وظایف خطیر مسؤولان در راستای تحقق این امر رهبری، اذعان داشت: مسؤولان نباید فقط به شعار اکتفا کنند؛ شعار مایه آشنایی با خط مشی است، ازاین رو باید در فلسفه آن تعمق و تفکر کرده و در راستای تحقق آن برنامهریزی کرد تا بتوان به آن جامه عمل پوشاند.
وی بر ضرورت فرهنگسازی پیام نوروزی رهبری در جامعه تأکید کرد و ابراز داشت: همگان باید در حد توان خود نسبت به فرهنگسازی و تحقق شعار همت و کار مضاعف در جامعه اهتمام داشته باشند؛ چراکه هرگاه به امر رهبری عمل کرده ایم، نتیجه اش موفقیت ملت و پیشرفت کشور بوده است.
امام جمعه دزفول با بیان اینکه حوزه علمیه و علما در عرصه فرهنگی و اجتماعی نقش مهم و اساسی دارند، افزود: حوزه علمیه و روحانیان باید با استفاده از منابع غنی دینی که در اختیار دارند به فرهنگسازی این مسأله در جامعه بپردازند و البته خود نیز با جدیت به آن عامل باشند.
حجت الاسلام قاضی دزفولی در پایان گفت: مهمترین وظیفهای که حوزه علمیه و تمام نهادهای تأثیرگذار عرصه فرهنگی بر عهده دارند، تبدیل شعار همت و کار مضاعف، به سرلوحه تمام امور و فرهنگ اصلی در جامعه است./945/ت202/س
ارسال نظرات