شهادت مظلومانه اباعبدالله "حق " را در رودخانه تاریخ به جریان انداخت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در دامغان، حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن رستمیان در سلسله سخنرانیهای خود با موضوع ماهیت تقابل حق و باطل در طول تاریخ بشر به ویژه قیام حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و عصر حاضر با بیان اینکه امسال شاهد محرمی متفاوت در کشورما هستیم، اظهارداشت: به واقع مردم غیور و آگاه، نیروهای مسلح دلاور و خدمتگزاران مردم در عرصههای مختلف طی هفتههای اخیر در میدان عمل ثابت کردند که " ما ملت امام حسینیم ".
امام جمعه دامغان اضافه کرد: امام حسین (ع) از وقتی که از مدینه حرکت کردند تا لحظه شهادت، همواره با افراد سخن گفتند و دعوت به حق کردند، امام دیدارهای چهره به چهره و سخنرانیهای متعددی را در مکه داشتند و آنگاه در ایامی خاص حج خود را نیمه تمام گذاشتند و از مکه خارج شدند تا نقشه ترور ایشان توسط دشمنان در کنار خانه کعبه را خنثی کنند، حضرت با این کار خواستند حرمت کعبه شکسته نشود و هم خون پاکشان بی ثمر نماند.
عضو شورای عالی حوزههای علمیه استان سمنان با بیان اینکه حضرت اباعبدالله الحسین (ع) برای احیای دین خدا با اهل و عیال به کربلا رفت و به واقع شهادت مظلومانه ایشان حق را در رودخانه تاریخ به جریان انداخت، افزود: محور سخن به واقع این جملات نورانی امام حسین (ع) که فرمود: "أَ لاَ تَرَوْنَ أَنَّ اَلْحَقَّ لاَ یُعْمَلُ بِهِ وَ أَنَّ اَلْبَاطِلَ لاَ یُتَنَاهَى عَنْهُ لِیَرْغَبَ اَلْمُؤْمِنُ فِی لِقَاءِ اَللَّهِ مُحِقّاً فَإِنِّی لاَ أَرَى اَلْمَوْتَ إِلاَّ سَعَادَةً وَ لاَ اَلْحَیَاةَ مَعَ اَلظَّالِمِینَ إِلاَّ بَرَماً " آیا نمیبینید که به حق عمل نمیشود و از باطل دست برنمی دارند؟ به طوری که مومن حق دارد که به مرگ و دیدار خدا مشتاق باشد. به راستی، من چنین مرگی را جز سعادت ندانم و زندگی در کنار ظالمان را جز هلاکت نخوانم. "
وی شهادت را حقیقتی اثربخش و جریان ساز و متفاوت با مرگ دانست که حق را به میدان میآورد، تصریح کرد: اگر سخنان امام حسین (ع) را در فضای دنیای امروز تبیین کنیم به واقع نکات بسیار کلیدی درمی یابیم؛ دو واژه در این جملات نورانی است که اصل و اساس همه کشمکش هاست، " حق و باطل "؛ از ابتدای خلقت آدم ابوالبشر تا زمان فرج صاحب الزمان (عج) و تا قیام قیامت حق و باطل در برابر هم قراردارند؛ اگر باطل میدان دار شود حق خانه نشین میشود.
حجت الاسلام والمسلمین رستمیان با بیان اینکه کلمه حق در آیات قرآن کریم بارها استفاده شده است، خاطرنشان کرد: "راغب اصفهانی" در " المفردات " مینویسد، اصل کلمه حق به معنای مطابقت و موافقت است، یعنی آنچه با واقع تطبیق داشته باشد؛ به واقع باطل هم اگر میخواهد به میدان بیاید سعی میکند با تزویر لباس حق برتن کند.
امام جمعه دامغان با اشاره به اینکه حال سؤال اینجاست که چگونه باید حق و حقیقت را شناخت؟، گفت: بصیرت متکی بر توجه آیات قرآن، روایات اهل بیت (ع)، سیره اخلاقی و عملی آنان، ولایتمداری و درس گرفتن از تاریخ میتواند به ما در تشخیص حق و باطل کمک کند؛ عاشورای حسین بن علی (ع) بارزترین جلوه هنرمندانه احیای جریان حق و جاری ساختن آن در شریان تاریخ است که با تقدیم خون پاک ایشان و اهل بیت و یارانشان خلق شد.
استاد حوزه و دانشگاه یادآور شد: فلسفه اصلی قیام سیدالشهدا (ع) امر به معروف و نهی از منکر بود و فلسفه این واجب الهی حاکم کردن حق و حقیقت و معارف دین در جامعه اسلامی و انسانی؛ پس باید گفت اباعبدالله الحسین (ع) در راه این هدف مقدس جان خود، خانواده و عزیزترین یارانش را فدا کرد.
وی در پایان با اشاره به اینکه بصیرت افزایی و ایستادن پای حق و در برابر باطل، لازمه حاکمیت حق و حقیقت در جهان است، افزود: انقلاب اسلامی ملت ما نمونه درخشان تلاش یک ملت برای حاکمیت جریان حق در جامعه جهانی و زمینه سازی ظهور منجی عالم بشریت است؛ اگر مردم ما استوار و مقاوم در برابر دشمن تا دندان مسلح ایستادهاند بدین دلیل است که در مجالس و پای روضه اباعبدالله حق طلبی عزتمندانه را آموختهاند./977/