شهدای ما با الهام از نهضت عاشورا پای انقلاب ایستادگی کردند

به گزارش خبرگزاری رسا در فارس، امیر سرتیپ نعمتی جانشین نیروی زمینی ارتش در مراسم تشییع جانباز 70 درصد دفاع مقدس، شهید محمدرضا دهقانی ضمن عرض تبریک و تسلیت شهید دهقانی به خانواده، بستگان و همرزمان شهید در سخنانی، اظهار کرد: باید از شهید دهقانی به عنوان یک الگوی استقامت، کم توقعی و حتی بی توقعی و فداکاری در دوران دفاع مقدس یاد کنیم، وی در این 44 سال جانبازی یک مسیر جاودانگی را برای همرزمانش طی کرد و اگر به 44 سال قبل یعنی اسفند سال 60 برگردیم همه این سالها برای ما درس بوده است.
وی در ادامه افزود: شهید دهقانی کسی بود که همه هستی خودش را در راه انقلاب و اسلام و دفاع از کشور گذاشت و با یک وضعیت سخت جسمانی 44 سال صبر و استقامت کرد و بی توقعی او از نظام جمهوری اسلامی نشان از بزرگی، آزاد مردی، ایثارگری وتربیت یافتن در یک خانواده اصیل و مذهبی، فداکار و با استقامت دارد.
جانشین نیروی زمینی ارتش با اشاره به مصادف شدن تشییع این شهید بزرگوار با ایام محرم تاکید کرد: برای ما یک درس بزرگ است که شهدای ما در مسیر نهضت عاشورا جان خودشان را در طبق اخلاص گذاشتند و از نظام انقلاب و کشور دفاع کردند و مصادف شدن آن با تشییع جنازه و بزرگداشت شهدای اقتدار و جنگ تحمیلی 12 روزه اخیر نشان از شکست ناپزیری ملت بزرگ ایران دارد؛ در حالی که ما هنوز شهدای دوران دفاع مقدس هشت ساله را تشییع میکنیم این به دشمن نشان میدهد که ممکن است شما جنگی را شروع کنید، اما پایان جنگ را ما تصمیم میگیریم.
امیر نعمتی روحیه فداکاری و ولایت مداری شهید دهقانی و خانواده ایشان را یک نماد و الگو دانست و گفت: به خانواده این شهید قول میدهیم که تا آخرین نفس و آخرین قطره خون در مسیرشان ثابت قدم بمانیم.