۰۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۹
کد خبر: ۷۸۹۶۵۶
نماینده ولی فقیه در کاشان:

هیات امنای قوی بازوان قدرتمند امام جماعت مساجد هستند

هیات امنای قوی بازوان قدرتمند امام جماعت مساجد هستند
کاشان- حجت الاسلام والمسلمین حسینی انتخاب هیات امناء قوی مساجد را در ترویج و گسترش عبودیت و معنویت در جامعه حائز اهمیت دانست و گفت: هیات امنای قوی مساجد می‌تواند بازوی قدرتمند و قوی امام جماعت مساجد باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی در نخستین جلسه قرار گاه استانی مساجد منطقه‌ای کاشان و نطنز و آران و بیدگل، گفت: امام جماعت و امام محله یک عالم دینی است.

وی با بیان اینکه نگاه به امام جماعت باید نگاه به امام زمانی باشد، افزود: امام زمان (عج) از یک عالم دینی و امام جماعت انتظار دارد نسبت به دنیا بی رغب و خیرخواه دیگران باشد.

نماینده ولی فقیه در کاشان به لزوم ترویج بی رغبتی به دنیا در بین طلاب از سوی حوزه علمیه اشاره کرد و بر تقویت بی رغبتی به دنیا در بین طلاب تأکید کرد و افزود: امام جماعت محله که مردم را به تقوا دعوت می‌کند، ابتدا خود باید به دنیا بی رغبت باشد.

وی همچنین به رصد مساجد از سوی قرارگاه چینش مساجد در سه شهرستان کاشان، نطنز و آران وبیدگل تأکید کرد و اظهار داشت: قرارگاه چینش مساجد در این سه شهرستان نسبت به نیاز سنجی مساجد در محله‌های شهرستان اهتمام داشته باشد، چرا که در فقه نظام عمران و شهرسازی اسلام، برای فاصله دو مسجد طرح و برنامه دارد.

به گفته وی قرارگاه چینش مساجد باید توزیع مسجد در محله‌های شهرستان متناسب با جمعیت محله‌های شهرستان را ارزیابی کند.

نماینده ولی فقیه در کاشان یادآور شد: فعالیت تنها دو مسجد در شهرک خاتم الانبیاء «مسکن مهر» با جمعیت چندین هزار نفری متناسب با جمعیت آن نیست، از این رو قرارگاه باید با هماهنگی با ستاد اقامه نمازجمعه کشور وزیر راه و شهرسازی را ساخت مسجد مورد نیازمسکن مهر مکلف کند.

وی انتخاب هیات امناء قوی مساجد را در ترویج و گسترش عبودیت و معنویت در جامعه حائز اهمیت دانست و افزود: هیات امنای قوی مساجد می‌تواند بازوی قدرتمند و قوی امام جماعت مساجد باشند.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی همچنین به لزوم انتخاب هیات امنای فرهنگی مساجد از سوی امور مساجد شهرستان در سه شهرستان کاشان، نطنز و آران و بیدگل تأکید کرد و گفت: در انتخاب هیات امناء فرهنگی مساجد و صدور احکام و تمدید و عدم تمدید احکام آن دقت شود.

به گفته وی در مرحله نخست انتخاب هیات امناء مساجد، احکام موقت در دستور کار قرار داشته باشد تا در صورت عملکرد قوی با صدور احکام دائمی به عنوان بازوان قدرتمند امام جماعت فعالیت کنند.

نماینده ولی فقیه در کاشان به لزوم اقامه نمازجماعت با کیفیت درمساجد تأکید کرد و تصریح کرد: بخش بیشتری از اقامه نماز جماعت با کیفیت برعهده امام جماعت است، اما بخش دیگرآن برعهده مردم، کانون‌های فرهنگی مساجد و بسیج مساجد است.

وی با اشاره به اینکه نمازجماعت با کیفیت نیاز به آرامش دارد، اظهار داشت: بخشی از تامین آرامش در نماز جماعت در گرو اشتغال و فقرزدایی و مهارت افزایی در مناطق پیرامون مساجد است که می‌تواند با برگزاری دوره‌های آموزش تابستانی برای دانش آموزان در زمینه معرفت افزایی، ورزش و مهارت آموزی محقق شود.

به گفته وی اشتغال یکی از مهمترین دغدغه‌هایی است که مسجد، بسیج و سپاه می‌توانند با فراهم کردن زمینه‌های مهارت افزایی، فقر را ریشه کن کنند.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی تأکید کرد: اگر مسجد و محله به دنبال نماز با کیفیت هستند، فراهم کردن زمینه مهارت افزایی می‌تواند با برگزاری دوره‌های مهارت افزایی مورد نیاز و اقبال دختران و پسران جوان برای رفع دغدغه‌های اقتصادی اهالی محل نقش مهمی داشته باشد./۱۳۰۷/

خبرنگار: محمد ملک آبادی

ارسال نظرات