۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۰۲:۲۴
کد خبر: ۷۹۶۲۳۱
رئیس اداره حج و زیارت شهرستان کاشان خبرداد؛

هفته جاری، پایان مهلت پیش ثبت نام حج تمتع ۱۴۰۵

هفته جاری، پایان مهلت پیش ثبت نام حج تمتع ۱۴۰۵
کاشان- رئیس اداره حج و زیارت شهرستان کاشان گفت: تا پایان هفته جاری آخرین مهلت برای پیش ثبت نام حج تمتع سال ۱۴۰۵ اعلام شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حمیدرضا بهروزی فر پیش از ظهر امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگاران، گفت: براساس اعلام سازمان حج و زیارت، هفته جاری، اخرین مهلت پیش ثبت نام از متقاضیان تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵ تعیین شده است.

وی افزود: درصورت عدم مراجعه متقاضیان حج تمتع برای واریز وجه، سهمیه حج تمتع منطقه کاشان به سایر استان‌های کشور اختصاص خواهد یافت و پس از زمان تعیین شده، ثبت نام برای تشرف به حج ۱۴۰۵ امکان پذیر نخواهد بود.

رئیس اداره حج و زیارت شهرستان کاشان تأکید کرد: متقاضیان حج سال آینده طی چند روز آینده با مراجعه به سایت my.haj.ir اقدام به پیش ثبت نام و واریز وجه اعلام شده اقدام کنند.

بهروزی فر با اشاره به اینکه کشورعربستان سعودی اعلام کرده است بخشی از مبلغ قرارداد‌های حج ۱۴۰۵ باید در ماه جاری تسویه شود تأکید کرد: تسریع در پیش ثبت نام و واریز وجه علی الحساب ضروری است.

وی یادآور شد: با توجه به مستقل بودن اداره حج و زیارت کاشان از استان اصفهان، متقاضیان تشرف می‌بایست استان محل سکونت خود را کاشان انتخاب کنند.

رییس اداره حج و زیارت کاشان با بیان اینکه قطعی شدن پیش ثبت نام منوط به پرداخت مبلغ تعیین شده است، گفت: پس ازاعلام تاریخ ثبت نام قطعی و انتشار لیست کاروان‌ها، متقاضیانی امکان ثبت‌نام قطعی در گروه‌های اعزامی به حج سال ۱۴۰۵ را خواهند داشت که اقدام به پیش ثبت‌نام کرده باشند./۱۳۰۷/

خبرنگار: محمد ملک آبادی

ارسال نظرات