۰۹ تير ۱۳۸۹ - ۱۶:۴۴
کد خبر: ۷۹۶۸۱
مسؤول حوزه علمیه فضل بن شاذان نیشابور:

برخی بزرگان حوزه با استفاده مناسب از تعطیلات درسی به مقام‌های عالی رسیده‌اند

خبرگزاری رسا ـ مسؤول حوزه علمیه فضل بن شاذان نیشابور با بیان این‌که برخی بزرگان حوزه با استفاده مناسب از تعطیلات درسی به مقام‌های عالی رسیده‌اند، خواستار ارائه راهکارهای مفید در این زمینه شد.
مطالعه  قبل از کلاس


حجت‌الاسلام سیدمحمد کاظم موسوی‌فر، مسؤول حوزه علمیه فضل بن شاذان نیشابور در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به فرا رسیدن تعطیلات تابستانی حوزه اظهار داشت: تعطیلات حوزه علمیه فضل بن شاذان از سال 53 تاکنون و تا زمانی که با برنامه شورای مدیریت حوزه اداره نمی‌شد، بسیار محدود بود.

وی افزود: این مدرسه علمیه تنها به مدت 14 روز در اوایل فروردین‌ماه و نیز به مدت یک و ماه نیم از اواسط تیرماه تا اوایل شهریورماه با آغاز سال تحصیلی جدید، تعطیل می‌شد، اما اکنون با توجه به این‌که تحت برنامه شورای مدیریت اداره می‌شود، از اواخر خرداد تا اوایل شهریور تعطیل است.

حجت‌الاسلام موسی‌فر با بیان این‌که فعالیت‌های حوزه علمیه فضل بن شاذان مانند گذشته در طول تعطیلات حوزه نیز ادامه دارد به این فعالیت‌ها اشاره کرد و گفت: اعزام طلاب به اردوی یک هفته‌ای و دیدار با علمای قم از برنامه‌های تابستانی این مدرسه علمیه است.

وی اضافه کرد: برگزاری ترم‌های تابستانی به مدت 45 روز برای طلابی که می‌خواهند برخی دروس حوزه را سریع‌تر مطالعه کنند از دیگر برنامه‌هایی است که برای طلاب این مدرسه علمیه در نظر گرفته‌ایم.

مسؤول حوزه علمیه فضل بن شاذان با بیان این‌که تعطیلات به اندازه‌ای که ذهن استراحت کند لازم است اما زمانی که مدت آن طولانی شود، آفت درس خواندن است، اظهار داشت: برخی علما معتقدند بزرگان حوزه با استفاده مناسب از تعطیلات درسی به مقام‌های عالی رسیده‌اند.

وی خواستار ارائه راهکارهای مناسب به طلاب برای استفاده بهتر از تعطیلات شد و افزود: استفاده مناسب از تعطیلات با فراهم کردن کتابخانه‌ها، مراکز کامپیوتری و تشکیل حلقه‌های مباحثه ضروری است.

حجت‌الاسلام موسوی‌فر خاطرنشان کرد: طلاب در طول تعطیلات تابستانی حوزه با استفاده از اساتید برجسته،‌ به صورت خصوصی و تحت نظر ایشان به تحقیقات علمی پژوهشی بپردازند.

وی همچنین با اشاره به فرا رسیدن ایام تبلیغی، رفتن به سفرهای تبلیغی برای طلاب پایه‌های سه و چهار حوزه را مناسب ندانست و با بیان این‌که به طلاب حوزه علمیه فضل بن شاذان که هنوز لمعه را نخوانده‌اند اجازه رفتن به تبلیغ را نمی‌دهیم، درباره طلابی که لمعه را به اتمام رسانده‌اند، توصیه کرد در ایام تبلیغ به شهر خود مراجعه کرده و به تبلیغ معارف دین بپردازند. /920/ت302/ع

ارسال نظرات