هجدهمین جلسه قرارگاه پشتیبانی از مساجد شهرستان اهر برگزار شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، هجدهمین جلسه قرارگاه پشتیبانی از امور مساجد با حضور حجتالاسلام والمسلمین جلیل جلیلی، امام جمعه شهرستان اهر و اعضای قرارگاه در دفتر امام جمعه برگزار گردید.
در ابتدای جلسه، حجتالاسلام جلیلی ضمن تقدیر از عملکرد موفق قرارگاه، بر ضرورت ساماندهی مساجد نیمهفعال و رسیدگی به مشکلات مساجد در سطح شهرستان تأکید کرد.
وی اظهار داشت که مساجد به عنوان محورهای فرهنگی و دینی باید فعال و پویا باشند و نقش مهمی در ارتقای فرهنگی و معنوی جامعه ایفا کنند.
دبیر قرارگاه نیز در ادامه جلسه، گزارشی از اجرای مصوبات جلسه قبل ارائه داد و ضمن تشریح دستورالعمل جدید نحوه تعیین امام جماعت و هیأت امنای مساجد، نکات مهمی را جهت بهبود فرآیندهای مدیریتی و اجرایی بیان نمود.
در بخش پایانی جلسه، انتصاب تعدادی از امامان محترم جماعات مورد بررسی قرار گرفت و با تأیید اعضای قرارگاه، این انتصابات رسماً نهایی شد تا فعالیت مساجد با انسجام و کیفیت بیشتری ادامه یابد.