۲۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۴
کد خبر: ۸۰۳۱۸۱
رئیس پلیس کشور:

سطح خشونت اعمال‌شده، سازمان‌یافته و دستوری بوده است/ عناصر اصلی اغتشاش دستگیر شدند

سطح خشونت اعمال‌شده، سازمان‌یافته و دستوری بوده است/ عناصر اصلی اغتشاش دستگیر شدند
اغتشاشگران و مزدوران وابسته به دشمن با خیانت به وطن، قصد ضربه زدن به امنیت کشور را داشتند، اما با هم‌افزایی و هماهنگی میان نیرو‌های امنیتی و انتظامی، سطح برخورد با اغتشاشگران ارتقا یافت که شب گذشته دستگیری‌های مهمی از عناصر اصلی اغتشاش صورت گرفت.

به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا،  سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به اینکه اغتشاشگران با هدف کشته‌سازی، جوانان کشور را قربانی می‌کنند، از دستگیری عناصر اصلی اغتشاش در شب گذشته خبر می‌دهد.

دو اتفاق مهم در روز‌های اخیر رخ داد یکی محکومیت اغتشاشگران از سوی مردم در استان‌های مختلف و دیگری جدا شدن صف معترضان از اغتشاشگران. این موضوع باعث شد که شب گذشته، نسبت به شب‌های قبل، آرامش قابل توجهی در کشور برقرار شود و نیرو‌های امنیتی بتوانند سریع‌تر به کانون‌های اصلی اغتشاش دسترسی پیدا کنند.

سردار رادان می‌گوید که لازم است مردم عزیز بدانند هر فردی که در کنار اغتشاشگران قرار می‌گیرد، در واقع طعمه اهداف خشونت‌بار آنان می‌شود. این افراد با هدف «کشته‌سازی»، جوانان و فرزندان این کشور را قربانی می‌کنند. پلیس از این پس، اغتشاش را به‌طور کامل از اعتراض تفکیک کرده و با اغتشاشگران قاطع، سریع و بدون اغماض برخورد خواهد کرد.

بر اساس گزارش‌های پزشکی قانونی و بررسی‌های تخصصی، بخش قابل توجهی از کشته‌شدگان با سلاح سرد و ضربات چاقو جان باخته‌اند. سردار رادان می‌گوید که در مواردی که شلیک گلوله مطرح بوده، فاصله شلیک بسیار نزدیک بوده که نشان می‌دهد این اقدامات نه از سوی نیرو‌های امنیتی، بلکه توسط عناصر آموزش‌دیده و هدایت‌شده انجام شده است. این شواهد نشان می‌دهد که سطح خشونت اعمال‌شده، سازمان‌یافته و دستوری بوده است.

ارسال نظرات