۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۳
کد خبر: ۸۰۳۳۰۴

دعوت نمایندگان فارس در مجلس از حضور مردم در راهپیمایی دشمن شکن امروز

دعوت نمایندگان فارس در مجلس از حضور مردم در راهپیمایی دشمن شکن امروز
فارس- نمایندگان مردم فارس در مجلس شورای اسلامی در محکومیت جنایات تروریستی اخیر در استان فارس بیانه‌ای خطاب به مردم شریف فارس صادر کردند.
به گزارش خبرگزاری رسا در فارس، نمایندگان مردم فارس در مجلس شورای اسلامی در محکومیت جنایات تروریستی اخیر در استان فارس بیانه‌ای خطاب به مردم شریف فارس صادر کردند.
 
متن بیانیه به شرح زیر است: 
 
بسم‌الله الرحمن الرحیم آنچه این روزها در کشور و متعاقب آن در استان فارس روی می‌دهد بر خلاف ادعای دشمنان این مرزوبوم در نشان دادن یک رخنه امنیتی و ضعف اجتماعی در نظام جمهوری اسلامی، نشان‌دهنده اقتداری است که ملت بزرگ ایران به واسطه اتحاد ملی و همبستگی اسلامی تحت زعامت ولی‌فقیه از آن برخوردار است.اقتداری که اگر نبود، کوچک‌ترین حوادث این‌چنینی می‌توانست بساط هر حکومتی را به نیستی بکشاند؛ اما نظام جمهوری اسلامی به واسطه ریشه‌های عمیق خویش مستحکم‌تر از آن است که به نظر می‌رسد که مدعای این گفتار تاریخ شکوهمند انقلاب اسلامی و مقاومت جانانه مردم از سال ۱۳۵۷ تاکنون است.اما این اقتدار نباید به هیچ وجهی توسط عوامل بیگانه و مزدوران داخلی آن مورد خدشه قرار گیرد.
 
خدشه‌ای که نشانگان آن هرچند در روزهای اخیر در استان فارس توسط عده‌ای معدود به حمله به اموال عمومی و خصوصی رخ نشان داده؛ اما بیش از این قابل تحمل نبوده و مجمع نمایندگان مردم شریف فارس در مجلس شورای اسلامی قاطعانه از همهٔ نهادهای متولی امنیت می‌خواهد که همچون گذشته و حتی با قاطعیت بیشتر با هر گونه ناامنی برخورد کرده و سزای برهم‌زنندگان امنیت عمومی خصوصاً آنان که اقدامات تروریستی را سرلوحه خود قرار داده‌اند برخورد جدی نماید.
 
اقتدار و امنیت امروز و آسایش و آرامش مردم امری ساده و معمولی نیست که بشود به هر بهانه‌ای آن را سلب کرده و به عناوینی چون اعتراض به آن خدشه وارد کرد که اگر اعتراض باشد قانون مسیر آن را معین کرده و به رسمیت شناخته است که متأسفانه اغتشاشگران هم امنیت را خدشه‌دار کرده‌اند و هم خواسته‌های به‌حق و مطالبه‌گرایانهٔ مردم شریف ایران اسلامی را به حاشیه رانده‌اند.و اما خطاب دوم به مسئولان و متولیان اقتصاد و معیشت استان فارس است که لازم است بر اساس آنچه قانون مقرر داشته نسبت به رفع دغدغه‌ها و مطالبات مردم اهتمام ویژه ورزیده و اجازه ندهند دشمن بتواند رخنه‌ای پیدا کرده و در آن نفوذ و جامعه را ملتهب کند.
 
 التهابی که باید قبل از وقوع، رصد شده و نسبت به رفع آن دقت صورت گیرد. دقتی که هرچند قانون راهکارهای رفع آن را مشخص کرده؛ اما در صورت لزوم می‌توان مجدداً از ظرفیت نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای گره‌گشایی از آن بهره جست. در پایان، مجمع نمایندگان مردم شریف استان فارس در مجلس شورای اسلامی ضمن عرض تسلیت به خانواده‌های شهدای اتفاقات تلخ روزهای اخیر خصوصاً خانواده نیروهای مسلح و تأمین امنیت از همه مردم شریف استان فارس می‌خواهند که همگام با ملت سرافراز ایران در روز دوشنبه ۲۲ دی‌ماه ۱۴۰۴ در راهپیمایی باشکوه محکومیت اغتشاشات اخیر شرکت کرده و فریاد حق‌طلبی و مطالبه‌گرایانه خود جهت تأمین امنیت و آسایش خویش سر دهند و هم‌زمان پیکر پاک فرزندان شهید خویش را به بهشت ابدی رهسپار دارند.
ارسال نظرات