۱۵ شهريور ۱۳۸۹ - ۱۳:۰۷
کد خبر: ۸۵۸۵۲
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:

مراکز دائمی مشاوره در نمایشگاه قرآن راه اندازی شود

خبرگزاری رسا ـ مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه مردم باید از مرجع قرآن شناس قرآن را دریافت کنند، گفت: از این رو راه اندازی مراکز دائمی مشاوره در حوزه مباحث قرآنی درنمایشگاه های قرآن امری ضروری است.
حجت الاسلام محمدي  مشاور وزير ارشاد


حجت الاسلام حمید محمدی، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در حاشیه بازدید از پنجمین نمایشگاه قرآن و عترت مشهد، در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد اظهار داشت: حوزه های علمیه باید حضور جدی در نمایشگاه های قرآن داشته باشند زیرا می توانند تأثیرگذاری بسیار بالایی در مخاطبان بگذارند.

وی با اشاره به اینکه بخش حوزوی نمایشگاه بین المللی قرآن تهران یکی از فاخرترین بخش های این نمایشگاه بود، یادآور شد: به اعتراف و اذعان همه افرادی که از نمایشگاه قرآن تهران بازدید کردند بخش حوزوی این نمایشگاه با بیش از 200 مشاور خانم و آقا از بهترین و پرشورترین بخش های نمایشگاه بود.

تعامل مردم و روحانیت در نمایشگاه قرآن تهران از پدیده های این نمایشگاه بود

حجت الاسلام محمدی تعامل مردم و روحانیت را در نمایشگاه قرآن یکی از پدیده های نمایشگاه تهران عنوان کرد و ابراز داشت: شاهد این گفته آن است که مردم برای دریافت یک مشاوره ساعت ها منتظر می ماندند و مسؤولان نمایشگاه مشهد نیز باید بسترهای ارائه این مشاوره ها را برای مردم به صورت گسترده فراهم کنند.

وی با بیان اینکه مشهد از نظر برخورداری از نیروهای حوزوی از ظرفیت مناسبی برخوردار است، خاطر نشان کرد: باید بیش از ده مرکز مشاوره دائمی در حوزه مباحث قرآنی در نمایشگاه قرآن راه اندازی شود تا مردم علاوه بر حضور در نمایشگاه از این مراکز بهره ببرند.

مردم باید از مرجع قرآن شناس قرآن را دریافت کنند

رییس دفتر توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی کشور با بیان اینکه مردم باید از مرجع قرآن شناس قرآن را دریافت کنند، تصریح کرد: به همین دلیل راه اندازی مراکز دائمی مشاوره در نمایشگاه قرآن امری ضروری است و حوزه علمیه نیز در این زمینه باید حضور مؤثری داشته باشد.

وی با بیان اینکه فعالیت ‌های چشم‌ نوازی در زمینه ارتقای نمایشگاه و نیز وسعت ‌بخشی کمی و کیفی آن انجام شده است ابراز کرد: امید است در سال آینده با رویکرد جدید مرکز توسعه و ترویج فعالیت ‌های قرآنی در توسعه فعالیت ‌های نمایشگاهی بتوانیم بخش بین‌ الملل نمایشگاه قرآن را توسعه داده و آن را به تدریج به رشد مطلوب ‌تری برسانیم.

نمایشگاه قرآن و عترت ماه رمضان محل رونمایی از آثار جدید قرآنی است

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، نمایشگاه قرآن و عترت ماه رمضان را محل رونمایی از آثار جدید قرآنی عنوان کرد و یادآور شد: این آثار می‌ تواند در نمایشگاه‌ هایی که در طول سال و در ایام مختلف سال برگزار می‌ شود ارائه شده و به فروش گذاشته شوند.

وی به کیفیت آثار ارائه شده در نمایشگاه اشاره کرد و اذعان داشت: آثاری که در معرض دید مخاطبان قرار گرفته است از نظر کیفی در حد مطلوب ارائه شده است.

آثار قرآنی و نقش آن در فضاسازی قرآنی

حجت الاسلام محمدی با تأکید بر تأثیری که برپایی نمایشگاه قرآن در همگرایی و ایجاد تعاون بین مؤسسات و نیز ایجاد بسترهای مناسب برای مشارکت آنها دارد، اذعان کرد: باید با حضور همه دستگاه‌ ها تعریفی از نمایشگاه جاری و ظرفیت‌ های نهادها مختلف ارائه شود تا بتوانیم بدین طریق مردم مشهد و زائران را از ظرفیت موجود در مشهد بهره ‌مند کنیم البته نباید فراموش کرد که این ظرفیت هم باید در عرصه ارائه آثار و هم فروش آنها مورد استفاده قرار گیرد زیرا آثار قرآنی در ایجاد فضاسازی قرآنی در خانه‌ ها، ادارات و مؤسسات نقش ویژه‌ ای دارند.

وی با بیان اینکه سطح برگزاری نمایشگاه‌هایی که قرار است برای زائران در اطراف حرم برپا شود به صورتی باشد که جاذبه نمایشگاه سالانه قرآن را از بین ببرد اظهار کرد: نمایشگاه‌هایی که در طول سال و در ماه‌های مختلف برپا می‌شود باید غرفه‌های فعال و هر از گاهی جایگزین یکدیگر شوند یعنی محدودیت‌هایی برای آن نمایشگاه‌ها در نظر گرفته شود./934/ت302/ص

ارسال نظرات