معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:
تشکیل بسیج رسانهای برای دفاع نرم ضروری است
خبرگزاری رسا ـ معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، تشکیل بسیج رسانه ای، برای مقابله با جنگ نرم دشمنان و مبارزه با استکبار جهانی را ضروری دانست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، محمدجعفر محمدزاده، معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، روزگذشته در آیین اختتامیه چهارمین جشنواره منطقهای مطبوعات خلیج فارس در خوزستان، اظهار داشت: باید روی چنین جشنوارهای با این نام و نشان و ماهیت، تبلیغات رسانهای بیشتری به ویژه از سوی صدا و سیمای مرکز خوزستان صورت میگرفت.
وی در ادامه سخنان خود، رسانه، ثروت و لابیهای صهیونیستی سه رکن اصلی حکومت استکبار جهانی دانست و گفت: هرجا آثار و ردپای سلطه جهانی را میبینیم این سه رکن نقش اصلی را ایفا میکنند.
محمدزاده با بیان این که حرکت جهان به دلیل وجود فطرتهای پاک انسانی به سمت تعالی پیش میرود، گفت: استکبار جهانی، تلاش میکند جهان را از این مسیر منحرف کرده و ملتها را چپاول کند؛ بیشتر رسانههای بزرگ دنیا به طور مستقیم و غیر مستقیم وابسته به لابیهای صهیونیسم هستند و در این مسأله هیچ شکی وجود ندارد.
وی در ادامه سخنان خود، خاطرنشان کرد: این رسانهها یا به طور مستقیم از لابیهای صهیونیستی حمایت میشوند و یا به وسیله صاحبان سرمایه و ثروت اداره میشوند که اکثر آنها یهودیهای صهیونیست هستند.
معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود، با بیان این که رسانههای بزرگ دنیا دو هدف را دنبال میکنند، اظهار داشت: این رسانهها دو هدف عمده را دنبال میکنند که نخست درآمدزایی و جمعآوری ثروت و دیگری اداره دنیا است.
وی با تأکید بر این که برای مقابله و مبارزه با نظام سلطه یک راه بیشتر وجود ندارد، گفت: باید بسیج رسانهای در کشور تشکیل شود تا بتوان با جنگ نرم و حمله رسانهای آنها مقابله کرد؛ امروز حمله رسانهای دشمنان، متوجه ایران اسلامی است و باید در این ارتباط سواد رسانهای مردم بالا برود و ارتقا پیدا کند.
معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در ادامه سخنان خود، خاطر نشان کرد: استکبار جهانی تلاش میکند حق را ناحق و حقیقت را کذب جلوه دهد و مردم باید بتوانند در مقابل سیل و هجمه رسانهای دنیا واقعیت و حقیقت را به خوبی تشخیص دهند.
وی با بیان این که فضای مسموم رسانهای در داخل کشور نیز نتایج منفی زیادی دارد، گفت: دهها نوع تهمت و افترا و فضاسازی و سیاهنمایی در فضاهای مجازی و مطبوعات کشور اتفاق میافتد که اگر مردم قدرت تحلیل رسانهای داشته باشند میتوانند در مقابل این فضای مسموم مقاومت کنند؛ جامعه مخاطب رسانه باید فرق روزنامه و رسانه خوب و بد را تشخیص دهد و این غیر از بالا بردن سواد رسانهای مردم هیچ راه دیگری ندارد.
محمدزاده با اشاره به نقش و تأثیر برگزاری جشنوارههای مطبوعات، اظهار داشت: باید یک بازنگری کلی و دقیق صورت بگیرد و مشخص شود که آیا برگزاری چنین جشنوارههایی نقشی در ارتقای کیفیت رسانهها و مطبوعات دارد.
وی در ادامه سخنان خود، با بیان این که کار جشنوارهای آفت کیفیت مطبوعات است، گفت: برخی مطالب و سرمقالهها به طور سفارشی و فقط به صرف گرفتن تندیس در جشنواره به رشته تحریر درمیآید و این بزرگترین آفت مطبوعات و رسانه است.
معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این که باید ارزیابیها به صورت مستمر و در راستای تقویت کیفیت رسانهها باشد، اظهار داشت: از سال آینده برترینهای مطبوعات توسط کمیته فنی و تخصصی مشخص و معرفی میشوند و این مسئله کمک شایانی به ارتقای کیفیت رسانهها و مطبوعات میکند.
وی با تاکید بر این که برگزاری جشنوارهها باید به ارتقا و بالارفتن سطح کیفی مطبوعات منجر شود، خاطرنشان کرد: اگر چنین نشود در حقیقت کار مثبتی صورت نگرفته و تنها سرمایهها تلف می شوند.
محمدزاده در پایان سخنان خود، با تاکید بر رعایت تهذیب و اخلاق رسانهای، تصریح کرد: باید بین صفحات رسانهها اعم از خبرگزاریها، مطبوعات و جراید یک نکته جلوه نمایی کند و آن تهذیب و رعایت اخلاقیات است؛ ذکر خبرهای بیهویت و افشاگریهای خلاف چارچوب قوانین و دین و مذهب نباید جایگاهی در رسانههای جمهوری اسلامی ایران داشته باشد./945/پ202/ص
ارسال نظرات