معاون امور شهرستانهای حوزه علمیه خواهران:
مردمی بودن حوزه های علمیه از بین نرود
خبرگزاری رسا ـ معاون امور شهرستانهای مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران بر مردمی بودن حوزه های علمیه تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، حجت الاسلام رسول ابراهیمیان، معاون امور شهرستانهای مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران کشور، ظهر امروز در نخستین گردهمایی هیأت امنای حوزه های علمیه خواهران استان خوزستان، با بیان این که در سال 89 دویست و هفتاد و سه مدرسه علمیه خواهران با یک نظام درسی و تشکیلاتی در کشور وجود دارد، اظهار داشت: از میان این تعداد مدرسه علمیه بیست و هفت هزار و سیصد و سی و دو نفر طلاب مشغول به تحصیل در مدارس علمیه خواهران سراسر کشور وجود دارد.
وی در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: فارغ التحصیلان مدارس علمیه خواهران سراسر کشور پانزده هزار و هشتصد و هفتاد و نه نفر در سطوح مختلف درسی می باشند.
حجت الاسلام ابراهیمیان با بیان این که در استان خوزستان در حال حاضر نوزده مدرسه سطح دو وجود دارد، بیان داشت: افزون بر وجود مدرسه سطح دو 4 مدرسه سطح سه از بین مدارس کشور در استان خوزستان مشغول به فعالیت هستند.
وی اضافه کرد: وضعیت زیر ساخت های مدارس علمیه خوزستان در مقایسه با گذشته بسیار فرق کرده و این مدارس شکل مطلوب و بهتری را به خود گرفته اند که از میان پروژه های زیر ساختی مدارس علمیه خواهران کشور 10 پروژه در استان خوزستان پی ریزی و در سال های آینده باید شاهد افتتاح این پروژه ها در این استان عالم پرور باشیم.
معاون امور شهرستانهای مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران با اشاره به این که مدارس علمیه خواهران در سراسر کشور پراکنده شدهاند، تأکید کرد: مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 80 قوانینی را وضع کرد مبنی بر این که هر سال یک بار از مدارس علمیه خواهران سراسر کشور بازدید کند و فعالیت ها و اقدامات مدارس علمیه خواهران سراسر کشور را رصد کند.
وی افزود: با وجود این که تلاش ها و کوشش های بسیاری برای سفر به مدارس علمیه سراسر کشور انجام شد ولی مشاهده شد که این کار بسیار وقت گیر است با توجه به این که گزارشات و آمارهای مدارس علمیه خواهران کشور ثبت و ظبط می شد.
حجت الاسلام ابراهیمیان ابراز داشت: سال 81 برای رفع این مشکل از سوی مرکز مدیرت حوزه علمیه خواهران کشور طرح منطقه ای کردن مدیریت حوزه های علمیه کشور به اجرا درآمد و مدیریت منطقه ای به معنای تحت سیطره چند استان زیر نظر یک مدیریت مستقل در آن منطقه می باشد.
وی با بیان این که آیین نامه حوزه های علمیه خواهران دو مرتبه توسط شورای عالی مورد بازنگری قرار گرفت، یادآور شد: در این بازنگری از سوی شورای عالی هیأت امنا برای حوزه های علمیه خوارهران سراسر کشور تشکیل شد.
معاون امور شهرستانهای مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران به فرق های موجود بین حوزه های علمیه خواهران و برادران پرداخت و گفت: هیأت امنایی که در حوزه های علمیه خواهران تشکیل در حوزه های علمیه برادران وجود ندارد و حوزه علمیه برادران متکی بر یک فرد شد.
وی خاطرنشان کرد: دروس حوزه علمیه برادران از دروس رایج حوزه های علمیه کشور است در صورتی که دروس حوزه علمیه خواهران به جهت یک هدف خاص طراحی شد که به عنوان یک مبلغ، نویسنده، سخنران، محقق و استاد آماده بشوند تا در سطح دبیرستان ها، مدارس راهنمایی و دانشگاه ها دین مبین اسلام و مبانی دینی را برای قشر محصل جامعه تبلیغ و تبیین کنند.
حجت الاسلام ابراهیمیان با بیان این که مردمی بودن حوزه های علمیه سراسر کشور نباید از بین برود، تأکید کرد: باید سازمانی از سوی حوزه علمیه برای هیأت امنای تشکیل شود و اعضای هیأت امنا با هم اندیشی و چاره اندیشی یکدیگر مشکلات پیشروی حوزه های علمیه را حل کنند./945/پ202/ص
ارسال نظرات