۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۳
کد خبر: ۱۰۳۹۶۰
آیت‌الله استادی:

اهل علمی که مدعی کار پیغمبری است باید با همه گروه‌ها ارتباط برقرار کند

خبرگزاری رسا ـ عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان این‌که شهید مطهری هرگز دنبال مطرح کردن خود نبود گفت: هیچ‌گاه یادم نیست وی دنبال منبر و درس پرجمعیت و مریدهای فراوان باشد، آیت‌الله مطهری برای شاگردان محدود هم به طور جدی مطالعه می‌کرد.
سخنراني آيت الله استادي


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت‌الله رضا استادی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، امروز در هفدهمین اجلاس سالانه اساتید المصطفی با اشاره به جایگاه رفیع استاد و شرایط خطیر این عرصه از روحانیان خواست که بیش و پیش از همه به ارزش کار خود واقف شوند.
 
وی با بیان این‌که آیت‌الله مطهری به عنوان یک روحانی مورد قبول و یک استاد اثرگذار مطرح بود، پیروی از خصوصیات این استاد شهید را ضروری دانست و گفت: شهید مطهری همواره درصدد بود به عمق معارف دین دست یابد.
 
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، تصریح کرد: نخستین شرط استادی دریافت عمیق معارف دین و پس از آن تبیین صحیح این معارف برای دیگران است.
 
آیت‌الله استادی، ایستادن در مقابل حوادث و انحرافات را با بیان، منطق و اخلاق از ویژگی‌های دیگر استاد شهید مطهری برشمرد و ابراز داشت: برای ایستادن در برابر انحرافاتی که در جامعه پیدا می‌شود، راهی که آیت‌الله مطهری پیش گرفت، بهترین راه است و افراط و تفریط در هیچ‌کجا جواب نمی‌دهد.
 
وی با بیان این‌که شهید مطهری دنبال سر و صدا و تبلیغ نبود، هیچ‌گاه یادم نیست که دنبال منبر پرجمعیت، درس پرجمعیت و مریدهای زیاد باشد، گفت: آیت‌الله مطهری برای شاگردان محدود هم به طور جدی مطالعه می‌کرد که نمونه واضح آن کتاب‌های ایشان است.
 
این استاد سطح عالی حوزه علمیه قم با اشاره به عناصری که در آیت‌الله مطهری جمع شده بود و سبب ارزشمندی این استاد شهید شد، ابراز داشت: یکی از امتیازات اهل علم، آن است که دنبال دنیا و مظاهر دنیا نیستند.
 
وی با بیان این‌که استاد شهید مطهری در تبلیغ و تعلیم خود در هیچ مسأله‌ای وارد نشد مگر این‌که برای پرکردن خلأهایی، احساس نیاز کرد، گفت: استاد شهید مطهری در تعلیم، تدریس و تبلیغ، هدف داشت و مخلصانه کارش را به سرانجام می‌رساند.
 
آیت‌الله استادی گفت: برخی ابتدا زندگی می‌کنند و پس از آن مسؤولیت را با این زندگی تطبیق می‌دهند که این تطبیق صحیح نیست؛ بلکه باید ابتدا وظایف و مسؤولیت را در نظر گرفت و پس از آن زندگی را با آن تطبیق داد.
 
وی با بیان این‌که شهید مطهری به مسائل دنیای اسلام بسیار توجه داشت، اظهار داشت: اتفاقاتی که در سراسر جهان می‌افتد از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و هرگز نباید به سبب اشتغالات علمی آنها را نادیده گرفت.
 
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ویژگی مهم هر روحانی پارسا را حق‌پذیری و تواضع در برابر حق دانست و با بیان این‌که بدترین تکبّر حق‌ناپذیری است، گفت: شهید مطهری حق‌پذیر بود.
 
وی ارتباط با همه گروه‌ها را از دیگر ویژگی‌های شهید مطهری برشمرد و اذعان داشت: اهل علمی که مدعی کار پیغمبری است باید با همه گروه‌ها ارتباط برقرار کند و شهید مطهری با گروه‌های مختلف حتی گروه‌هایی که برخی افراد آن به طور روشن با اهل بیت‌(ع) میانه‌ای نداشتند، ارتباط برقرار کرد.
 
آیت‌الله استادی با بیان این‌که شهید مطهری اهل علم و عبادت بود، تصریح کرد: فعالیت‌های علمی وی را از معنویات دور نداشت و در حین این‌که وظایف خود را به درستی انجام می‌داد، بر این امر نیز واقف بود. /920/پ202/ع

ارسال نظرات