۱۹ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۶
کد خبر: ۱۱۰۵۴۷
از سوی حوزه علمیه استان تهران صورت می‌گیرد؛

اجرای طرح اعزام مبلغ به مدارس آموزش و پرورش تهران

خبرگزاری رسا ـ معاون تبلیغ مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه استان تهران گفت: از سال تحصیلی جدید همه ائمه جماعات مدارس آموزش و پرورش استان تهران از سوی معاونت تبلیغ مرکز مدیریت این استان معرفی خواهند شد.
حجت الاسلام وحيد بابادائي، معاون تبليغ مركز مديريت حوزه هاي علميه استان تهران
حجت الاسلام وحید بابادایی، معاون تبلیغ و آموزش‌‌های کاربردی مرکز مدیریت حوزه‌ علمیه استان تهران، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا از اعزام ائمه جماعات به مدارس آموزش و پرورش از طریق معاونت تبلیغ مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه استان تهران خبر داد.

وی ابراز داشت: در نشست‌هایی که بین مسؤولان آموزش و پرورش شهر و استان تهران و مسؤولان معاونت تبلیغ مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه استان تهران برگزار شد، چند زمینه همکاری به تصویب رسید که یکی از مصوبات این جلسات افزایش مدارس وابسته آموزش و پرورش به حوزه علمیه در شهر و استان تهران بود که طی آن حوزه متعهد است که نیازهای فرهنگی و دینی این مدارس را به شکل مطلوبی تامین کند.

حجت الاسلام بابادایی افزود: تفاهم دیگر بین معاونت تبلیغ حوزه علمیه تهران با آموزش و پرورش این استان،‌ اعزام امام جماعت های مدارس آموزش و پرورش به صورت مستقیم از سوی معاونت تبلیغ و آموزش‌های کاربردی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه استان تهران است که با توجه به این مصوبه از سال تحصیلی جدید، همه طلاب و روحانیانی که در ‌مدارس آموزش و پرورش استان تهران مشغول به فعالیت هستند باید با تأیید، هماهنگی و معرفی معاونت تبلیغ تهران به فعالیت خود ادامه دهند.

معاون تبلیغ و آموزش‌های کاربردی مرکز مدیریت حوزه‌ علمیه استان تهران اظهار کرد: هدف از تصویب و اجرای طرح معرفی ائمه جماعات مدارس استان تهران از سوی معاونت تبلیغ این استان فراهم آوردن بستری مناسب جهت نظارت جدی ائمه جماعات و ارزیابی آنها،‌ بزگزاری دوره های تخصصی جهت ارتقای سطح معلومات و شیوه برخورد با جوانان و در نتیجه کسب نتیجه هدفمند و مطلوب ارتقای دینی دانش‌آموزان است.

وی در ادامه از تصویب طرح گفتمان‌های دینی توسط ائمه جماعات مدارس استان تهران خبر داد و گفت: حدود ده هزار جلسه گفتمان‌های دینی به صورت پرسش و پاسخ مذهبی با دانش آموزان، جلسات آموزش خانواده، تأمین استاد جهت آموزش‌های تخصصی ارائه مفاهیم دینی و مشاوره جهت توانمند‌سازی معلمان مشاوره مدارس ‌از دیگر برنامه‌های همکاری آموزش و پرورش و حوزه علمیه در استان تهران است.

حجت الاسلام بابادیی بیان داشت: یکی دیگر از فعالیت‌های معاونت تبلیغ، اعزام روحانی به مدارس خاص شهر و استان تهران از جمله مدارس شبانه‌روزی و مدارس استعدادهای درخشان جهت اجرای فعالیت‌های دینی و فرهنگی خواهد بود.

وی در پایان اظهار کرد: معاونت تبلیغ از طلاب و مبلغان و اساتیدی که علاقه‌مند به فعالیت در مدارس آموزش و پرورش هستند تقاضای همکاری دارد و علاقه‌مندان می‌توانند از طریق معاونت‌های تبلیغ حوزه علمیه خود به‌ نام‌نویسی در این طرح اقدام نمایند./956/پ202/س

ارسال نظرات