۲۴ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۵
کد خبر: ۱۱۰۸۰۳
معاون تبلیغ حوزه‌ علمیه استان تهران:

روحیه بانشاط مبلغ رمز ایجاد پویایی در انتقال آموزه‌های دینی است

خبرگزاری رسا ـ معاون تبلیغ حوزه علمیه استان تهران به ضرورت عالم‌بودن و عمل کردن به علم خود و دین برای یک مبلغ اسلامی اشاره کرد و گفت: همان‌گونه که در احادیث معصومین(ع) آمده، اثر‌گذاری فرد عامل به دین نسبت به فردی که فقط عالم و گوینده است بیشتر است.
حجت الاسلام وحيد بابادائي، معاون تبليغ مركز مديريت حوزه هاي علميه استان تهران
حجت الاسلام وحید بابادایی، معاون تبلیغ و آموزش‌های کاربردی ‌حوزه ‌علمیه استان تهران، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری رسا به ویژگی‌های یک مبلغ موفق اشاره کرد.

وی گفت: دین به مجموعه قوانین و دستوراتی گفته می‌شود که از سوی خدا برای زندگی درست و صحیح انسان‌ها به پیامبران نازل شده که در تمامی ابعاد مادی و معنوی و مصادیق زندگی برنامه و دستوراتی دارد که این دستورات باید به مردم ابلاغ شود تا با انجام اوامر و ترک نواحی آن بتوانند به سعادت انسانی و الهی خود برسند.

حجت الاسلام بابادایی افزود: برای کسب سعادت انسانی، باید در هر عرصه زندگی فردی و اجتماعی، همچون کار، تحصیل علم، ورزش، تفریح، عبودیت و بندگی از دستورات خداوند،اطاعت ‌کنیم، زیرا بشر به جهت این‌که همواره سیر از نقص به کمال و از جهل به علم را می پیماید و هنوز مجهولات بسیاری وجود دارد که پاسخ مناسبی برای آن نیست، نمی توان با عقل ناقص بشری برای زندگی این دنیا، با هدف کسب سعادت الهی و انسانی برنامه جامعی ارائه داد و این برنامه باید از سوی کسی باشد که جهل و نقص در او بی مفهوم است که او خداست که دین و راه صحیح زندگی را از طریق پیامبران خود به صورت وحی نازل کرده تا در اختیار انسان‌ها قرار گیرد.

وی خاطر‌نشان کرد: بعثت انبیا‌، جانشینی پیامبر(ص) و ولایت اهل بیت طاهرین(ع)، بهترین دلیل برای تبلیغ دین و ضرورت آن است، کار و هدف پیامبران تبلیغ دین بود و اهل بیت(ع) نیز وظیفه تبلیغ دین را به عهده داشتند که پس از آنها این وظیفه بر دوش راویان حدیث، مجتهدان و تحصیل کنندگان علوم دینی است.

معاون تبلیغ و آموزش‌های کاربردی حوزه‌های علمیه استان تهران در مورد ویژگی یک مبلغ دینی ابراز داشت: برای تبلیغ در عرصه‌های مادی و معنوی، فردی که می خواهد مبلغ باشد باید علم کافی نسبت به مسأله ای که می‌خواهد تبلیغ آن را نماید داشته باشد، در صورتی در عرصه تبلیغی‌ اطلاعات کافی نداشته باشد، تبلیغ او ناقص بوده و اثر کافی را نخواهد داشت همچنین از مهم‌ترین شرط‌های تبلیغ اسلام‌، عالم بودن او به احکام و مسائلی است که در آن زمینه‌ها قصد دارد به تبلیغ بپردازد.

وی دیگر ویژگی یک مبلغ کار‌آمد را آمادگی روحی دانست و گفت: یک مبلغ دینی از دو سو باید آمادگی و سلامت روحی داشته باشد، ‌اول شادابی روحی، فقدان افسردگی و روحیه یاس و نا‌امیدی در مبلغ است، زیرا در صورتی که مبلغ شاداب نباشد نمی‌تواند مفاهیم روح بخش، امید‌آفرین و زیبای اسلام را به مخاطب ارائه دهد، و ‌دوم این که بسیار با اهمیت و از ویژگی‌های یک مبلغ موفق است دارا بودن قلب و روحیه ای الهی و سرشار از معنویت روحی است که بر مخاطبان اثر بسیار زیادی دارد.

حجت الاسلام بابادایی به ضرورت عالم‌بودن و عمل کردن به علم خود و دین برای یک مبلغ اسلامی اشاره کرد و گفت: همان‌گونه که در احادیث معصومین(ع) آمده، اثر‌گذاری فرد عامل به دین نسبت به فردی که فقط عالم و گوینده است بیشتر است و اهل بیت(ع) شیعیان خود را به تبلیغ عملی دعوت کرده‌اند./956/ت302/س
ارسال نظرات