عضو اتاق فکر تبلیغ استان خراسان:
تجملگرایی و راحتطلبی برای امت اسلام تهدید است
خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه مشهد گفت: امروز، اگر دچار رفاه زدگی شویم وقایع جبران نشدنی در آینده امت اسلام را تهدید خواهد کرد.
حجت الاسلام علی اصغر تقوی، مدیر مرکز تربیت مبلغ جوادالائمه(ع)، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد گفت: یکی از ویژگی های جامعه شیعی تبعیت و پیروی از امام جامعه است و کریم اهل بیت(ع) در سال چهلم هجرت که مردم با یشان بیعت می کردند شرط کرد که با هرکه صلح کردم باید شما هم صلح کنید و با هرکه من در جنگم باید شما جنگ نمایید و مردم پذیرفتند و این به معنای پیروی بی چون و چرا از امام جامعه است و نیز ایشان می فرمایند «اگر یارانی داشتم که در جنگ با دشمنان خدا با من همکاری می کردند هرگز خلافت را به معاویه واگذار نمی کردم زیرا خلافت بر بنی امیه حرام است».
وی اظهار داشت: اوضاع فکری، فرهنگی، اخلاقی، اعتقادی، سستی، تجمل گرایی، راحت طلبی و بی تفاوتی بخشی از جامعه اسلامی سبب شده که امام حسن مجتبی(ع) صلح با معاویه را به منزله نوشیدن جام زهر، بپذیرد، بنابر این امروز، اگر دچار رفاه زدگی شویم باید به انتظار وقایع جبران نشدنی بنشینیم.
حجت الاسلام تقوی خاطرنشان کرد: از منظر دین مبین اسلام جنگ و صلح اصالت ندارد، بلکه مصالح مؤمنان و دفاع از کیان اسلام اصل است و تشخیص آن با امام جامعه است. امام دوم شیعیان صلاح جامعه اسلامی و حفظ کیان اسلام را در صلح دیدند؛ اما امام حسین(ع) حفظ کیان اسلام را در قیام دیدند.
وی در خصوص بردباری کریم اهل بیت(ع) بیان داشت: مروان بن حکم در تشییع جنازه امام حسن(ع) شرکت کرده و بسیار غمگین و افسرده بود، اطرافیان از او سؤال کردند که قبل از این با آن حضرت دشمن بودی، سپس او پاسخ داد«حسن بن علی فردی بود که بردباری و صبرش با کوهها سنجیده نمیشود».
عضو اتاق فکر تبلیغ استان خراسان نیز یادآوری کرد: روزی فقیری به یکی از خلفا مراجعه کرد و کمک خواست، خلیفه سوم پنج درهم به او داد و فقیر گفت که مرا به کسی معرفی کن تا نیازم را برآورده کند، این مقدار کفاف نمی کند، خلیفه دوم او را نزد امام مجتبی(ع) برده و امام مشکلش را برطرف کردند.
وی شجاعت امام حسن(ع) در جنگ را بینظیر دانست، و افزود: مولای متقیان علی(ع) در جنگ جمل نیزه را به محمدبن حنفیه داد و او را به جنگ فرستاد، او چندبار حمله کرد ولی موفق نشد و برگشت و به حضرت گفت که توان مقابله را ندارد و در محضر پدر احساس عجر نمود، حضرت نیزه را به امام حسن مجتبی(ع) دادند و ایشان را به جنگ فرستادند و آن بزرگوار پیروز بازگشتند.
حجت الاسلام تقوی همچنین امام مجتبی(ع) را نخستین مظهر و نشانه کوثر نبی(ص) برشمرد و تصریح کرد: آن حضرت از دامن پاک فاطمه زهرا(س) در مقدس ترین ماه از ماه های قمری پا به عرصه وجود گذاشت.
وی با بیان این که امام دوم شیعیان برای برادر بزرگوارشان احترام ویژه ای قائل بودند، متذکر شد: این احترام به گونه ای بود که تصور می شد برادر بزرگتر امام حسین(ع) است و وقتی علت را جویا می شدند می فرمودند «در برادرم حسین هیبت پدرم علی(ع) را مشاهده می کنم»./968/ت302/س
ارسال نظرات