۲۱ آبان ۱۳۹۰ - ۲۳:۴۲
کد خبر: ۱۱۶۶۸۸
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان:

قدرت نظام در ایدئولوژی وحیانی و عقیدتی است

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان، قدرت نظام اسلامی را در ایدئولوژی متکی به وحی و عقیده دانست و گفت: جمهوری اسلامی ایران کشوری نیست که دیگران بخواهند خط مشی و مسیر آن را مشخص کنند و ملت ایران چنین اجازه ای را به دیگران نمی دهد.
حجت الاسلام والمسلمين سليماني، امام جمعه زاهدان حجت الاسلام و المسلمين عباسعلي سليماني نماينده ولي فقيه در سيستان و بلوچستان
حجت الاسلام والمسلمین عباسعلی سلیمانی امام جمعه زاهدان، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به تهدیدات اخیر کشورهای غربی علیه جمهوری اسلامی ایران، بیان داشت:‌ تهدیدات آمریکا و برخی از کشورهای غربی که مجری سیاست های ایالات متحده علیه جمهوری اسلامی هستند یک پدیده نوظهور نیست و از همان ابتدای انقلاب اسلامی وجود داشت.

وی با اشاره به اینکه دشمنان در هر برهه ای از زمان یک مساله را بهانه و سعی کردند جمهوری اسلامی ایران را منزوی کنند، ایران هراسی و اسلام ستیزی را از جمله این نقشه ها عنوان کرد و ابراز داشت: دشمنان هر چه بر این طبل نواخته اند و سعی کردند ایران را در افکار عمومی متجاوز به حقوق بشر و عدم رعایت کننده مسائل مرزی معرفی کنند نتیجه ای نگرفته اند.

این استاد حوزه و دانشگاه بیان داشت: کار دیگر اینها ترساندن کشورهای منطقه از جمهوری اسلامی ایران و تحریک آنها بود، اما این کشورها نیز دریافتند که ایران اسلامی در نوع تعامل اخلاقی و پایبندی به کنوانسیون های همسایگی سربلند است.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان با اشاره به تهدیدات نظامی دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران، پاسخ ایران به این تهدیدات را قاطع و پشیمان کننده توصیف و تصریح کرد: همان گونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند پاسخ ملت ایران به تهدیدات کوبنده و قاطع خواهد بود و ایران در مقابل تهدیدات مقابله خواهد کرد.

حجت الاسلام والمسلمین سلیمانی گزارش نمایشی آمانو را نشانه وابستگی به استکبار ارزیابی کرد و با بیان اینکه بازرسان آژانس در بازدید از تاسیسات هسته ای ایران بارها به صلح آمیز بودن آن اذعان کرده اند، یادآور شد: با وجود این موضوع اینها مجددا در گزارشی نمایشی و با استناد به گزارش های جعلی به اتهام زنی علیه جمهوری اسلامی ایران مشغول شده اند.

وی گفت: اینها مسائل جدیدی نیست و برای جامعه بشری و کسانی که نگاه بیطرفانه داشته باشند این اثر استیصال و بیچارگی استکبار است که به یک سری اراجیف کهنه و حربه های فرسوده تمسک می جویند و طبق مسیرهای تحریف شده پیش می روند.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه زاهدان تاکید کرد: بحمدالله ایران اسلامی مسیر خود را با نهایت رعایت حقوق بشری طی می کند و روز به روز نیز بر اقتدار نظام افزوده می شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران کشوری نیست که دیگران بخواهند خط مشی و مسیر آن را مشخص کنند، ایران مسیر خود را، خودش سیاست گذاری می کند و به دیگران اجازه نمی دهد در حوزه قلمرو جغرافیایی اش دخالت کنند.

وی بیان داشت: به فضل خدا روز به روز نیز به برکت رهبری هوشمندانه مقام معظم رهبری این شرایط بهتر می شود و مردم نیز با تمام وجود در مسیر آرمان های انقلاب، امام و رهبری حرکت می کنند.

امام جمعه زاهدان در بخش پایانی سخنان خود بیان کرد: جمهوری اسلامی، این استراتژی را به دنیا عرضه کرد که قدرت در مسائل عقیدتی و ایدئولوژی وحی است نه سلاح های تخریبی و اتمی و آنها چون نمی توانند این ایدئولوژی جدید و حاکمیت و اقتدار دین را به دنیا بگویند مجبور هستند در این وادی ها مانور بدهند و البته طرفی نخواهند بست و همچون گذشته تیرشان به سنگ خواهد خورد. /924/ت302/ج
ارسال نظرات