شبکه «هادی نت» سبب همافزایی تحقیقات در حوزه معارف اهل بیت میشود
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تبریک فرارسیدن ماه رجب و گرامیداشت روز سوم خرداد، گفت: روز سوم خرداد روز فتح و ظفر و پیروزی و روز عزت و سربلندی ملت ایران و روز نصرت و یاری خداوند است و به حق خداوند بود که این پیروزیها را عطا کرد و سخن حضرت امام(ره) نیز به ما هشدار داد که یاری خداوند وقتی شامل میشود که ما با همدلی در مسیر درست و در راه خداوند حرکت کنیم.
حسینی با ارزنده دانستن تولید نرمافزار دفاع مقدس اظهار کرد: چنیین تولیداتی این امکان را فراهم میکند که بتوانیم بسیاری از ناگفتههای دفاع مقدس را به ویژه برای نسل جوان بازگو کنیم و بخشی از فرهنگ دفاع مقدس را که کمتر به آن پرداخته شده به فضا و جو جامعه منتقل کنیم.
وی با بیان این که بایستی درباره فرهنگ دفاع مقدس و زوایای مختلف آن دوران کارهای ارزشمند انجام شود، عنوان کرد: زندگی اجتماعی رزمندگان در جبههها و زمانهای وقفه میان عملیاتها فضایی خاص داشت و تعاملات و ارتباطات میان رزمندگان اسلام و روحیهای که در آن فضا وجود داشت سزاوار توجه است و باید آن ایمانی که باعث میشد این رزمندگان در اوج تهاجمات دشمن با سلاحهای ابتدایی و ساده به جهاد بپردازند مورد توجه قرار گیرد.
حسینی با بیان این که فراموشی این روحیات ما را دچار خودمحوری، منیت و منفعتطلبی خواهد کرد، تصریح کرد: در آن زمان گذشت و فداکاری حرف اول را میزد و اصالت داشتن انجام وظیفه الهی فضایی را پدید میآورد که با وارد شدن به آن فرد خودبهخود در مسیر هدایت قرار میگرفت و هرچند این امر امروزه کمرنگ شده اما ما همچنان و همواره به چنین تفکرات و روحیاتی نیاز داریم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین با ارزشمند خواندن راهاندازی شبکه اجتماعی «هادی نت» گفت: سزاوار است که ما هر چه بیشتر برای افزایش معرفت و شناخت خود از ائمه(ع) تلاش کنیم و ابزارهای جدید امکان خوبی را برای معرفی پیشوایان دین در سطح دنیا در اختیار ما قرار داده است و میتوانیم با معرفی آنها و شناساندن سیره، احادیث، اقوال و افعال ایشان زمینه را برای به کار بسته شدن تعالیمشان فراهم سازیم.
حسینی در ادامه بیان کرد: یکی از ائمه(ع) که کمتر به ابعاد زندگی و شخصیت ایشان توجه شده است حضرت امام علیالنقی(ع) هستند که دوران زندگیشان با حضور شش خلیفه عباسی و یکی از شقیترین آنها یعنی متوکل عباسی همراه بود اما دست از مبارزه برنداشت و با وجود این که ایشان را از مدینه به سامرا منتقل کرده و تحت کنترل داشتند حلقههایی ارتباطی را با عموم مردم و با اقصی نقاط سرزمین اسلامی ایجاد کرده و شاگردان برجستهای را تربیت کردند.
وی با اشاره به شاگردان امام هادی(ع) همچون حسین بن سعید اهوازی، فضل بن شاذان، ابن سکیت و حضرت عبدالعظیم حسنی، گفت: زندگی و خصوصیات این افراد و ارتباطی که با امام علیالنقی(ع) داشتند جای بررسی و تأمل دارد و جوانان ما باید درباره آنها بیندیشند و مطالعه کنند که شبکه اجتماعی «هادی نت» میتواند تحقیقات در این زمینه را همراهی کند و جریانهای تولید محتوا در این حوزه را به هم پیوند داده و موجب همافزایی شود.
حسینی با بیان این که انتظار میرود در این شبکه بیشتر بر جنبههای محتوایی تأکید شود، افزود: در عین حالی که این شبکه با کار جمعی و فعال مخاطبان اداره خواهد شد اما باید از سوی مدیریت شبکه نیز نظارت لازم صورت گیرد و از انتشار خرافات یا حرفهای نازل در این فضا ممانعت شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به ثبتنام 3 هزار نفر در «هادی نت» اظهار کرد: چنین استقبالی نشاندهنده این است که در صورت معرفی و تبلیغ مناسب درمورد این شبکه، «هادی نت» میتواند در سطح کشور و حتی در سطح دنیا مورد توجه واقع شده و به ویژه بعد از انجام بعضی حرکات جسارتآمیز و در پاسخگویی به این اقدامات میتواند بسیار مورد استقبال واقع شود.
حسینی با تأکید بر این که حرکات انجام شده در هتک حرمت مقدسات قطعاً محکوم است و مرتکبان سزای اعمال خود را خواهند دید، افزود: چه بسا در این شر خیری نهفته باشد و آن این که مردم برای شناخت ائمه اطهار(ع) بیشتر کنجکاو شوند. ما باید تهدید کنونی علیه معارف ناب و شخصیت ائمه اطهار(ع) و فعالیتهای تخریبی معاندان را به یک فرصت برای معرفی افکار و اندیشههای هدایتگر اهل بیت عصمت و طهارت بدل کنیم.
در ادامه جلسه نیز میلانیزاده، مدیر شبکه ملی فرهنگ به ارائه توضیحات و گزارشی از عملکرد شبکه ملی فرهنگ در خصوص راهاندازی مجتمعهای فرهنگی دیجیتال و در پایان با حضور سیدمحمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از شبکه اجتماعی «هادی نت» و نرمافزار چندرسانهای جامع طنز دفاع مقدس با نام «خندید و ماند» رونمایی و مجتمع فرهنگی دیجیتال «آزادی» واقع در مجموعه فرهنگی انقلاب در برج آزادی افتتاح شد. /907/ د103/ن