۲۰ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۶:۳۸
کد خبر: ۱۳۸۲۰۳
معاون امور بین الملل حوزه های علمیه:

مرسی با آمدن به ایران، پشت استکبار جهانی و اعراب مرتجع را به زمین کوبید

معاون امور بین الملل حوزه های علمیه با بیان این که مرسی در سخنرانی خود مجبور بود مصالحش را رعایت کند، گفت: ‌آقای مرسی همان طور که نسبت به سوریه مواضع خاصی اتخاذ کرد، ولی در مقابل نسبت به برداشتن حق وتو و اصلاح ساختار شورای امنیت که سخن سی ساله ماست و مسلم بودن حق هسته ای ایران مواضع خوبی را مطرح کرد.
حجت‌الاسلام محمدحسن زماني معاون بين الملل حوزه‌هاي علميه

به گزارش خبر نگار خبرگزاری رسا حجت الاسلام محمد حسن زمانی معاون امور بین الملل حوزه های علمیه شب گذشته نوزدهم شهریور ماه در دوره تخصصی بصیرت سیاسی طلاب نخبه کشور با بیان این که مصر مهم ترین کشور در بیداری اسلامی است ، ویژگی های منحصر به فردی اظهار داشت : تمدن کهن یکی از آن ویژگی هاست و در  دنیا هیچ کشوری دارای این خصوصیت نیست.

وی با اشاره به دانشگاه الازهر به عنوان بزرگترین دانشگاه در جهان اسلام، آن را دومین ویژگی مهم مصر دانست و گفت: دانشگاه الازهر نزدیک به نیم میلیون یعنی 15 برابر دانشگاه تهران دانشجو دارد و دارای قدمت هزار ساله است که همه دانشجویان آن حافظ قرآن هستند به طوری که شرط ورود به دانشگاه الازهر در رشته های دینی حفظ کل قرآن و در رشته های دیگر حفظ بخشی از قرآن به شرط حفظ کل قرآن در دوران تحصیل است.

معاون امور بین الملل حوزه های علمیه وجود اهل سنت معتدل و علاقمند برای ایجاد وحدت بین تشیع و تسنن و تقریب بین مذاهب اسلامی را یکی دیگر از امتیازات دانشگاه الازهر عنوان کرد و ابراز داشت: دل های مردم مصر عاشق و مشتاق ائمه اهل بیت (ع) است و زیارتگاه سر مبارک امام حسین (ع) که به نقلی به مصر منتقل شد، در کانون توجه و علاقه مصریان قرار دارد.

مصر، بیدارگر جهان عرب

حجت الاسلام زمانی محل تولد اندیشه اسلام انقلابی را مصر دانست و گفت : قوی ترین مراکز علمی اهل سنت در مصر فعالیت می کنند و همچنین مصر سابقه پرچمداری مبارزه با اسراییل را دارد که اگر به طور کامل در بیداری اسلامی موفق شود، می تواند نقش بیدارگر را برای بقیه جهان عرب داشته باشد.

وی در ادامه، عزل و نصب شیخ و رییس الازهر توسط دولت، فقدان روحیه انقلابی در الازهر و نداشتن رهبر دینی صالح را از نکات منفی کشور مصر دانست و تاکید کرد: بزرگترین نقص کشور مصر نداشتن رهبر دینی صالح و شجاع است در حالی که امام خمینی(ره) می فرمودند:«و الله تا کنون از کسی نترسیدم و خمینی سینه خود را برای گلوله های شما آماده کرده است.»

معاون امور بین الملل حوزه های علمیه همچنین از طیف غرب گرا، سلفی ها، اسلام انقلابی معتدل و تمدن گرا به عنوان سه جریان فکری موجود در اخوان المسلمین نام برد و افزود: هر سه جریان موجود در اخوان المسلمین معتقد به حاکمیت اسلام اند اما طیف غرب گرا به دلیل عقیده به عدم قابلیت اجرای برخی احکام در شرایط امروز، خواهان پیروی از آموزه های غرب هستند.

حجت الاسلام زمانی با بیان این که محمد مهدی عاکف رهبر سابق اخوان المسلمین می گفت: آنچه می گوییم اندیشه های انقلاب اسلامی ایران است، گفت: رهبر فعلی اخوان المسلمین محمد بدیع است که دو سال قبل منصوب شد و اندیشه وی در حالتی بین اسلام گرایان معتدل انقلابی و غرب گرایان قرار دارد.

معاون امور بین الملل حوزه های علمیه همچنین، اعتقاد به حاکمیت صددرصد اسلام، اعتقاد به تقریب مذاهب اسلامی، علاقه به اهل بیت(ع) ، اعتقاد به استقلال و ضد سلطه بودن، حمایت از فلسطین و اعتقاد به حاکمیت جهانی اسلام را از اشتراکات مهم بین جمهوری اسلامی ایران و حزب اخوان المسلمین عنوان کرد.

حجت الاسلام زمانی در ادامه به مفترقات بین جمهوری اسلامی ایران و اخوان المسلمین اشاره و بیان داشت: این مطالب که ما شیعه هستیم و مصری ها سنی اند، شیعه هراسی و ایران هراسی که توسط آمریکاییها در آن ها ایجاد شده است، از مفترقات بین ایران و اخوان المسلمین است.

وی افزود: وجود مشترکات و مفترقات بین ایران و اخوان المسلمین یک نتیجه برای ما دارد و آن هم این است که اخوان المسلمین از نزدیک ترین احزاب بزرگ جهان اسلام به جمهوری اسلامی ایران است.

مرسی با آمدن به ایران پشت آمریکا، اسراییل و اعراب مرتجع را به زمین کوبید

حجت الاسلام زمانی با اشاره به این که مرسی رییس جمهور مصر، توسط آمریکا، اسراییل و اعراب مرتجع از آمدن به ایران به شدت نهی شده بود و حتی برای او از عربستان و قطر چک های میلیاردی آوردند، تاکید کرد: مرسی با آمدن به ایران پشت آمریکا، اسراییل و اعراب مرتجع را به زمین کوبید.

معاون امور بین الملل حوزه های علمیه با بیان اینکه مرسی در سخنرانی خود مجبور بود مصالحش را رعایت کند، گفت: ‌آقای مرسی همان طور که نسبت به سوریه مواضع خاصی اتخاذ کرد، ولی در مقابل نسبت به برداشتن حق وتو و اصلاح ساختار شورای امنیت که سخن سی ساله ما است و مسلم بودن حق هسته ای ایران مواضع خوبی را مطرح کرد.

برگزاری همایش بیداری اسلامی و علمای جهان اسلام توسط حوزه علمیه

حجت الاسلام زمانی تاکید کرد: برای ایفای نقش بهتر حوزویان در بیداری اسلامی، همکاری و هماهنگی بیشتر معاونت های حوزه های علمیه با یکدیگر یک مسئله مهم و اساسی است.

وی در ادامه به فعالیت های معاونت امور بین الملل حوزه های علمیه در جریان بیداری اسلامی اشاره و بیان داشت: ما از نخبگان بیداری اسلامی دعوت به عمل آوردیم و 70 نفر از اساتید دانشگاه های مصر را به دیدار مراجع و علما بردیم.

معاون امور بین الملل حوزه های علمیه بیان کرد، مقام معظم رهبری مسئولیت برگزاری همایش چهارم بیداری اسلامی با نام بیداری اسلامی و علمای جهان اسلام را به عهده مدیریت حوزه علمیه قم گذاشته اند و آیت الله حسینی بوشهری رسما مدیریت این همایش را به عهده دارند.

 وی همچنین افزود: از همه مطالب اهل علم و قلم در عرصه های مختلف و سایبری دعوت به مشارکت و همکاری می نماییم. /959/پ202/ص

ارسال نظرات