۲۴ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۷:۵۳
کد خبر: ۱۳۸۶۵۰
امام جمعه موقت کرمان:

اقدام وقیحانه غرب علیه پیامبر اسلام نشانه ضعف بیش از پیش آنان است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه موقت کرمان گفت: هر چند وقت یکبار شاهد توهین های وقیحانه غرب علیه پیامبر اسلام هستیم که نشانه ضعف بیش از پیش دشمنان اسلام است.
حجت الاسلام والمسلمين محمد صباحي

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، حجت الاسلام محمد صباحی، امام جمعه موقت کرمان، امروز در خطبه های نماز جمعه این شهر ساخت فیلم  موهن علیه پیامبر عظیم الشأن اسلام را محکوم کرد و اظهار داشت: هر چند وقت یکبار شاهد توهین های وقیحانه غرب علیه پیامبر اسلام هستیم که نشانه ضعف بیش از پیش دشمنان اسلام است.

 

وی افزود: خداوند متعال در جای جای قرآن مجید به خدعه های بی تأثیر کفار اشاره می کند و می فرماید: کافران تلاش می کنند که نور الهی را خاموش کنند اما اراده خداوند به این تعلق گرفته که این نور پرفروغ تر و عالم تاب شود.

 

امام جمعه موقت کرمان ادامه داد: در تفاسیر مختلف از این نور به عنوان وجود مقدس پیامبر اسلام (ص) یاد شده که کفار و دشمنان اسلام قصد دارند با خدشه وارد کردن به چهره ایشان از عالم گیر شدن نور الهی جلوگیری کنند.

 

حجت الاسلام صباحی خاطرنشان کرد: خداوند متعال دو خبر غیبی را چند مرتبه در قرآن تکرار می کند و می فرماید: خدا پیامبرش را فرستاد تا دینش بر همه ادیان چیره شود ولو اینکه برای کافران خوشایند نباشد.

 

وی تصریح کرد: قرآن کریم با بیان این دو خبر  غیبی و اینکه جهان تابی اسلام خوشایند کافران نیست بر این موضوع تأکید می کند که با پیشرفت هر چه بیشتر اسلام کافران ناراحتی قلبی خویش را بیشتر بروز و به مقابله علنی با اسلام می پردازند.

 

امام جمعه موقت کرمان با تقدیر از اعتراضات و راهپیمایی أخیر در محکومیت فیلم موهن ضد اسلامی غرب، این اقدام را کوچک ترین حرکت مسلمانان نسبت به توطئه های دشمنان اسلام دانست.

 

وی در پایان با گرامیداشت هفته حج و فرارسیدن اول ذی القعده ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) تصریح کرد: حضرت فاطمه معصومه (س) حق سنگینی به گردن شیعیان دارد و همه مسلمانان از برکات ایشان بهره می برند که نمونه ای از این برکات حضور حوزه علمیه قم در جوار مرقد ایشان است. /9701/پ202/ب

ارسال نظرات