۰۲ آبان ۱۳۹۱ - ۱۲:۴۴
کد خبر: ۱۴۴۱۰۸

فعالیت 30 کانون فرهنگی، هنری مساجد ویژه خواهران در روستاهای قم

خبرگزاری رسا ـ مسؤول واحد خواهران دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان قم از فعالیت 30 کانون فرهنگی مساجد ویژه خواهران در روستاهای قم خبر داد.
کانون مساجد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، سیده معصومه طباطبایی، مسؤول واحد خواهران دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان قم امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به تعداد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان قم اظهار داشت: 133 کانون فرهنگی و هنری مساجد ویژه خواهران در استان قم وجود دارد که از این تعداد 30 کانون در روستاهای استان فعال است.
وی با اشاره به برپایی نمایشگاه توانمندی‌های کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد گفت: آثار علمی و پژوهشی که از سوی کانون‌های خواهران در این نمایشگاه عرضه شده نشان دهنده استعداد فراوان اعضای این کانون‌هاست.
مسؤول واحد خواهران دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان قم با بیان اینکه اعضای خواهر کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد رتبه‌های علمی و پژوهشی را در سطح کشور کسب کردند، اظهار داشت: برنامه‌ریزی جامع برای روستاییان در دستور کار قرار گرفته تا فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی روستاها هدایت شود.
طباطبایی با اشاره به اینکه برنامه‌ریزی سال تحصیلی با محوریت شعار سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی صورت می‌گیرد، گفت: بر اساس طرح‌های پیشنهادی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد، برنامه‌ریزی لازم برای فعالیت‌های آنها محقق می‌شود.
وی با بیان اینکه  طرح‌های پیشنهادی کانون‌ها با توجه به نیازسنجی صورت گرفته در مناطق و روستاها اجرا می‌شود، اظهار داشت: تقاضای فراوانی برای تاسیس کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد ویژه خواهران وجود دارد و از ابتدای سال 92 این کانون‌ها را فعال خواهیم کرد.
مسؤول واحد خواهران دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان قم با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در سفر اخیر به خراسان شمالی گفت: لازم است روحانیون با همکاری بسیج، کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد را بیش از گذشته فعال کنند. /907/پ202/ن
 
ارسال نظرات