انس با قرآن، مسجد و عالم بهترین سنگر در برابر تهاجم فرهنگی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام محمدحسین فلاح زاده، مسؤول ستاد ترویج احکام در جشن تکلیف ویژه پسران شهر قم با عنوان «طلیعه بندگی» که پیش از ظهر امروز در حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار شد، گفت: در طول زندگی مراحلی به وجود میآید که فرد باید شاد بوده و آن را جشن بگیرد، جشن تکلیف نیز از مراحل بسیار مهم زندگی است که فرد عهد بندگی با خدا میبندد.
وی ادامه داد: مرحله رسیدن به تکلیف و پذیرفتن مسؤولیت به معنای لیاقت پیدا کردن برای سخن گفتن با خداوند متعال است از اینرو باید ما این مرحله را جشن گرفته و ابراز شادی کنیم.
انتخاب مرجع تقلید برای ملکف لازم است
این روحانی فعال در عرصه ترویج احکام با بیان اینکه افرادی که به سن تکلیف میرسند باید احکام دین را، خود مستقل به جا بیاورند، خاطرنشان کرد: فردی که به سن تکلیف میرسد باید به گفتار، رفتار و اعمال خود توجه کند.
وی اضافه کرد: فرد مکلف وظیفه دارد تمام وظایف شرعی را خود انجام داده و از گناه دوری کند و اگر مرتکب گناهی شود خود او سرزنش شده و گرفتار عذاب الهی خواهد شد.
حجتالاسلام فلاح زاده با تأکید بر اقامه نماز جماعت در اول وقت، گفت: گام اول جهت موفقیت در کلاس بندگی خداوند این است که افراد با برنامهریزی صحیح و حساب شده مسائل شرعی را به جای آورند.
وی افزود: زمانی فرد میتواند در انجام وظایف خود موفق باشد که از متخصص آن بهرهمند شود، از اینرو دانشآموزان مکلف در مرحله نخست وظیفه دارند برای انجام مسائل دین از متخصص دین که همان مجتهد است استفاده کنند.
این استاد حوزوی بیان داشت: انتخاب مجتهد و مرجع تقلید برای رجوع در مسائلی که برای فرد اتفاق میافتد، مورد تأکید و پذیرش قرآن کریم و سنت رسول الله(ص) است و عبادت فردی که در امور دین متخصص نبوده و برای خود مرجع تقلید انتخاب نکرده باشد، پذیرفته نخواهد شد.
نوجوانان مسائل دین را به خوبی فرابگیرند
مسؤول ستاد ترویج احکام ارتباط با دفاتر مراجع و استفاده از مراکز پاسخگویی به مسائل دینی را از بهترین راههای برای حل مشکلات اعتقادی، دینی و شبهات عنوان کرد.
این روحانی فعال در عرصه ترویج احکام اظهار داشت: نوجوانان باید برای آشنایی بیشتر با مسائل دینی افزونبر مباحثی که در مدارس گفته میشود یک دوره مطالعاتی برای فراگیری احکام برنامهریزی کنند.
وی تصریح کرد: فردی که نسبت به شناخت معارف دین برنامهریزی نکند، در هیچ عرصه موفق نخواهد شد، برای نوجوانان لازم است که روزی چند مسأله شرعی را یاد بگیرند.
نماز مهمترین وظیفه شرعی است
حجتالاسلام فلاح زاده، ادای نماز را مهمترین وظیفه شرعی افراد خواند و با بیان اینکه پیشرفت با کوتاهی و سستی در نماز میسر نمیشود، تأکید کرد: افراد باید سعی کنند که نمازهای خود را به جماعت در اول وقت و مکان مقدسی همچون مسجد بهجا بیاورند.
وی انس با قرآن، مسجد و عالم ربانی را موفقیت در عرصههای معنوی دانست و بیان داشت: اگر میخواهید در زندگی همیشه پیشرفت کنید، هیچگاه از قرآن، مسجد و ارتباط با عالم ربانی غافل نشوید که به تعبیر مقام معظم رهبری، قرآن و مسجد بهترین سنگر در برابر تهاجم فرهنگی و جنگ نرم است. /993/پ202/ی