۱۸ آذر ۱۳۹۱ - ۱۵:۳۶
کد خبر: ۱۴۹۱۳۰
معاون پژوهش جامعةالمصطفی:

همایش چهره‌های ماندگار حوزوی در عرصه بین‌الملل برگزار می‌شود

خبرگزاری رسا ـ معاون پژوهش جامعةالمصطفی(ص) از برگزاری همایش چهره‌های ماندگار حوزوی در عرصه بین‌الملل خبر داد و گفت: در این همایش سعی داریم از شخصیت‌های حوزوی که سال های متمادی در زمینه بین‌الملل فعالیت داشته‌اند تقدیر و قدردانی کنیم.
حجت‌الاسلام محمدجعفر علمي
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام محمدجعفر علمی، معاون پژوهش جامعةالمصطفی با اشاره به نزدیکی هفته پژوهش گفت: در هفته پژوهش برنامه‌های مختلفی را در سطح شعبه‌های جامعةالمصطفی(ص) داریم که هدف از اجرای این برنامه‌ها آشنایی دیگر مراکز پژوهشی با پژوهش‌های جامعةالمصطفی است.
وی افزود: شنبه 25 آذرماه روز کتاب و کتابخوانی، یکشنبه روز پژوهش و نوآوری، دوشنبه روز پژوهش و عرصه بین‌الملل، سه‌شنبه روز پژوهشگر، چهارشنبه روز پژوهش و مدیریت پژوهشی و پنجشنبه 30 آذرماه روز پژوهش و رسانه نام‌گذاری شده است.
معاون پژوهش جامعةالمصطفی(ص) با بیان این‌که بیش از 95 درصد از محورهای پژوهشی جامعةالمصطفی(ص) را پژوهش طلاب کشورهای خارجی تشکیل می‌دهند، اظهار داشت: این طلاب در قم، اصفهان، گرگان و مشهد در حال تحصیل هستند و برخی از آنان هم بعد از فارغ‌التحصیلی به کشور خود بازگشته‌اند.
حجت‌الاسلام علمی ساماندهی طلاب و محققان جامعةالمصطفی(ص) را از دیگر محورهای جامعةالمصطفی(ص) دانست و گفت: این طرح شامل محققان داخلی و خارجی می‌شود یعنی چه محققانی که در کشور مشغول تحصیل هستند و چه محققانی که فارغ‌التحصیل شده و به کشورهای خود بازگشته‌اند می شود.
وی با بیان این‌که 2 هزار و هفتصد و چهل و شش پژوهشگر در جامعة‌المصطفی مشغول تحصیل هستند، خاطرنشان کرد: این تعداد حدود 10 در صد از کل فارغ‌التحصیلان و محصلان جامعةالمصطفی(ص) است و این افراد 18 هزار و سیصد و شصت و پنج اثر پژوهشی به زبان‌های مختلف تولید کرده‌اند.
معاون پژوهش جامعةالمصطفی(ص) ابراز داشت: در سال 1390 مجموعه آثار منتشر شده از جامعة‌المصطفی(ص) 275 اثر بوده و در سال جاری هم با توجه به کمبود بودجه فرهنگی تاکنون 100 اثر منتشر شده است.
وی با اشاره به این‌که کتاب‌های مختلفی همچون ترجمه نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه، تفسیر اسفار ملامحسن فیض کاشانی و درآمدی بر فلسفه اسلامی و نظری به زبان‌های مختلف از سوی جامعةالمصطفی(ص) منتشر شده است، افزود: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های پژوهشی جامعةالمصطفی(ص) برگزاری کرسی‌های نظریه‌پردازی پژوهشی است.
حجت الاسلام علمی بحث و گفت‌وگوی ادیان را از دیگر برنامه‌های جامعةالمصطفی(ص) خواند و اظهار داشت: در همین راستا گفت‌وگوهایی با اساتید دانشگاه ایتالیا، گرجستان، هند و تایلند صورت گرفته است و کشورهای دیگری نیز در برنامه گفت‌وگو قرار دارند.
وی با بیان این‌که در ماه‌های اخیر اهانت‌های فراوانی نسبت به ائمه(ع) از سوی کشورهای غربی و اروپایی صورت گرفته است، گفت: پیش‌بینی‌ سلسله همایش‌هایی را در این راستا داریم تا بتوانیم با حرکت‌ها و اهانت‌های دشمنان به ائمه(ع) جلوگیری کنیم.
معاون پژوهش جامعةالمصطفی(ص) در پایان به برگزاری همایشی با عنوان چهره‌های ماندگار حوزوی در عرصه بین‌الملل اشاره کرد و افزود: در این همایش سعی داریم از شخصیت‌های حوزوی که سال های متمادی در زمینه بین‌الملل فعالیت داشته‌اند تقدیر و قدردانی کنیم./907/پ202/پ
ارسال نظرات