۲۱ آذر ۱۳۹۱ - ۲۱:۵۸
کد خبر: ۱۴۹۶۱۵
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری:

حفظ انقلاب‌ها بر پایه ارزش‌های اسلامی بخش مهمی از بیداری اسلامی است

خبرگزاری رسا ـ معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان این که ساقط کردن حکومت‌ها و آزادی مردم یک بخش از کار است گفت: بخش دیگر آن حفظ این انقلاب‌ها بر پایه ارزش‌های اسلامی است.
معاون علمي و فناوري رياست جمهوري

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، دکتر نسرین سلطان خواه، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری اسلامی ایران شامگاه سه شنبه بیست و یکم آذرماه در اختتامیه اجلاس جهانی اساتید دانشگاه‌ها و بیداری اسلامی گفت: بیداری اسلامی شکل گیری جنبش های جدید مردمی با هویتی اسلامی در اعتراض به سلطه دیکتاتور هاست که راه را برای عزت مسلمین بسته نگاه می‌داشتند.

وی با بیان این که ساقط کردن حکومت‌ها و آزادی مردم یک بخش از کار است گفت: بخش دیگر آن حفظ این انقلاب‌ها بر پایه ارزش‌های اسلامی است.

سلطان خواه تاکید کرد: ساختن کشورها نیازمند تلاش در عرصه‌های علمی و فناوری و بسترسازی برای شکوفایی و رشد جوانان است و در این مسیر باید دانشمندان پیشرو باشند.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری اسلامی با تاکید بر این که دشمن بیکار ننشسته و در راه پیشرفت سنگ اندازی و شیطنت خواهد نمود گفت: یکی از راهکارهای دشمنان انحصاری کردن علم و استفاده ابزاری از آن برای قدرت نمایی و تجاوز است.

وی  عراق دیدیم ترور برای دانشمندان پس از استقرار آمریکایی‌ها و ترور 5 دانشمند ایرانی به دست رژیم صهیونیستی را شاهدی برای علم ستیزی دشمنان دانست و گفت: علیرغم این تلاش‌ها، پیشرفت علمی کشورهای اسلامی مشهود است و برخی دستاوردهای مسلمانان قابل تقدیر است اما هنوز در شان امت اسلامی نیست.

سلطان خواه با تاکید بر این که ما نیازمند تجمیع اراده‌ها و تلاش‌ها برای توسعه علمی هستیم گفت: تلاقی اراده مردم و حاکمان از ابزار پیشرفت است که در ایران رهبر معظم انقلاب اسلامی و رییس جمهور و دولت و مجلس بر روند پیشرفت علمی در این کشور آگاه بوده و در راستای آن تلاش می کنند.

وی با بیان این که  در ایران خانواده‌ها نیز خواستار رشد علمی فرزندانشان هستند گفت: مسلما تلاقی و تجمیع خواست و اراده ملت در هر کشوری تحول زا است، در این راستا دولت ایران وظیفه خود را تلاش در راستای زیر ساخت‌ها و علم و فناوری می‌داند.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری اسلامی با بیان این که تحصیل در مقاطع دبیرستان و دانشگاه برای اکثر دختران و پسران در ایران رایگان است گفت: حلقه های بعد از دانشگاه نیز مورد توجه قرار گرفته است تا علم و فناوری تبدیل به کالا و ثروت شده و مورد استفاده مردم قرار بگیرد.

وی در ادامه تقویت شرکت‌های دانش بنیان را از جمله تلاش های ایران در این راستا دانست و سپس به ارائه گزارشی از وضعیت ایران پرداخت.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری اسلامی در ادامه پیشنهادهمکاری‌های پروژه‌های مشترک، تبادل تجربیات، تبادل فناوری و مشارکت در طرح های کلان را به میهمانان خارجی ارائه کرد و گفت: برای این‌که این کوشش‌ها بتواند سازمان یافته و نظام مند باشد می‌توانیم شبکه جهانی دانشمندان مسلمان را شکل بدهیم تا این شبکه بدون چشم داشت مالی و بدون وابستگی قومی اندوخته‌های خودش را در اختیار جوامع دیگر قرار بدهد.

سلطان خواه در پایان از جایزه بزرگ پیامبر اعظم برای جشنواره های حوزه علم و فناوری خبر داد و اندیشمندان مسلمان خواستار همکاری در این جشنواره شد./959/پ202/ص

ارسال نظرات