۲۸ آذر ۱۳۹۱ - ۱۸:۰۸
کد خبر: ۱۵۰۳۶۱

حضور جمعی از اندیشمندان انگلیس و تانزانیا در آستان مقدس حرم حضرت معصومه

خبرگزاری رسا ـ جمعی از اساتید و دانشجویان علوم دینی انگلیسی و تانزانیایی، در حرم حضرت فاطمه معصومه(س) حضور یافتند و پس از زیارت این بانو، با مسؤولان آستان به گفت‌وگو و تبادل نظر پرداختند.
حضور انديشمندان در حرم حضرت معصومه

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، در نشستی که ظهر امروز در سالن جلسات شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر برگزار شد، حجت‌الاسلام سید حسین مؤمنی، به ایراد سخن پرداخت.

وی با معرفی شخصیت حضرت فاطمه معصومه(س) گفت: این بانو از شخصیت‌های ممتاز تاریخ اسلام بوده و هرچند که ایشان امام‌زاده هستند، اما خداوند شأن و شخصیت رفیعی به ایشان عطا کرده است.

این سخنران با اشاره به این‌که تنها سه نفر از امام‌زادگان دارای زیارت‌نامه‌ از سوی امام معصوم(س) هستند، اظهار داشت: حضرت اباالفضل ‌العباس، علی اکبر و فاطمه معصومه(س) تنها امام‌زادگانی هستند که زیارت‌نامه آن‌ها از سوی امام معصوم بیان شده است.

وی در ادامه به جایگاه زنان و نقش‌آفرینی آن‌ها در تاریخ اسلام اشاره و تصریح کرد:‌ در تاریخ اسلام،‌ بانوانی نقش‌آفرینی کرده‌اند، به طوری که هرجا سخنی از پیامبر(ص) و اسلام شود، قطعاً‌ از حضرت خدیجه(س) نیز سخن گفته می‌شود.

حجت‌الاسلام مؤمنی ادامه داد: حضرت زهرا(س) در کنار امیر مؤمنان(ع) در تاریخ اسلام و تشیع نقش‌آفرین بودند؛ حضرت زینب(س)‌ نیز در کنار سید‌الشهدا(ع) نقش خود را ایفا کردند.

وی حضرت معصومه(س) را از دیگر بانوانی که در کنار امام معصوم بود، معرفی کرد و گفت: این بانو، در تاریخ نقش‌آفرین بوده و عالمه‌ای بودند که وقتی گروهی از مسلمانان برای دریافت پاسخ سؤالات خود قصد داشتند خدمت حضرت موسی بن جعفر(ع) برسند، سؤالات آن‌ها را حضرت معصومه(س) پاسخ دادند.

حجت‌الاسلام مؤمنی اضافه کرد: وقتی که امام کاظم(ع)‌ پاسخ‌های درست دختر گرامیشان را دیدند،‌ سه مرتبه بیان داشتند «فداها ابوها»، و این جمله همان سخنی بود که نبی اکرم(ص) خطاب به فاطمه زهرا(س) بیان داشتند.

این خطیب حوزوی، حضرت فاطمه معصومه(س) را از شخصیت‌های موعود در تاریخ اسلام معرفی کرد و اظهار داشت: این بانو کسی بود که قبل از تولدشان، وعده آمدنشان از سوی امام صادق(ع) داده شده بود، به طوری که این امام مدفن این بانو را حرم اهل‌بیت(ع) و پاداش زیارت او را واجب شدن بهشت بر انسان می‌داند.

وی در پایان به روایتی دیگر درباره پاداش زیارت حضرت معصومه(س) اشاره کرد و گفت: امام رضا(ع) می‌فرمایند که هر کس خواهرم را در قم زیارت کنند، گویی مرا زیارت کرده است./997/د102/پ

ارسال نظرات