۲۰ دی ۱۳۹۱ - ۱۹:۴۷
کد خبر: ۱۵۲۷۸۶
اظهارات باقری لنکرانی درباره انتخابات:

دشمن به دنبال تبدیل کردن انتخابات از حالت مردمی به نخبگانی است

خبرگزاری رسا ـ سخنگوی جبهه پایداری تبدیل کردن انتخابات از حالت مردمی به نخبگانی را هدف دشمن در انتخابات ریاست جمهوری دانست و گفت: شعار انتخابات آزاد گاه از زبان دشمنان شنیده شد و گاه از کسانی که خود روزگاری در این نظام مسؤولیت داشته‌اند.
کامران باقري لنکراني باقري لنکراني وزير بهداشت دولت نهم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، کامران باقری لنکرانی، وزیر بهداشت دولت نهم و عضو مؤسس جبهه پایداری چهارشنبه شب در مدرسه علمیه رضویه قم، گفت: اختلاف در میان مسلمانانی که ادعای پیروی از کتاب‌ خداوند می‌کنند وجود دارد، برای فهم و عمل به این کتاب نیاز به تمسک به عترت پیامبر(ص) است.
وی با بیان این‌که امروز دست ما از دامان اهل‌بیت(ع) کوتاه است، افزود: دسترسی مستقیم به ائمه(ع) وجود ندارد و از امام زمان(عج) مانند خورشید پس ابر استفاده می‌کنیم.
سخنگوی جبهه پایداری خاطرنشان کرد: اختلاف میان شیعیان نیز وجود دارد، سر این‌که فرمودند ولایت فقیه ادامه ولایت معصومان هستند این است که ترجمان عملی تمسک به ائمه(ع) چیزی جز ولایت فقیه نمی‌تواند باشد.
افرادی در زمان امام به ایشان بی مهری کردند و پس از یشان ندای طرفداری سر دادند
وی ادامه داد: کسانی بودند که در زمان امام(ره) بی‌مهری‌هایی به امام کردند اما پس از رحلت ایشان ندای طرف‌داری از ایشان سردادند، نمی‌توان گفت ما در دل کسی را دوست داریم و این دوست داشتن منجر به رفتار اجتماعی نشود.
لنکرانی اضافه کرد:  کسانی که ادعای ولایت‌مداری و پیروی از اهل‌بیت(ع) دارند باید در عرصه اجتماعی نسبت خود را با ولایت فقیه روشن کنند، اگر این کار را نکنند خودسر و خودبسنده می‌شوند و از سلیقه و گاه هم از هوای و هوس خود پیروی می‌کنند.
وی با اشاره به مردم قم با رهبر معظم انقلاب، ابراز داشت: باید به این بیانات به عنوان مصداقی از ولایت‌مداری واقعی توجه نشان دهیم، انتخابات خرداد سال 92 پیش رو است که دشمن برای این انتخابات برنامه‌ریزی‌ها بزرگی انجام داده است.
عضو مؤسس جبهه پایداری گفت: عقب‌ انداختن انتخابات خطری است که ممکن است متوجه این انتخابات شود اما با توجه به انتخابات مجلس ششم این امر وجهه همت دشمنان قرار نمی‌گیرد.
وی ادامه داد:‌ دشمنان درصدد هستند که انتخابات ریاست جمهوری را کم رونق کنند و آن را بی‌اثر بخوانند و بگویند که انتخابات آزاد نیست، گاه این سخن از زبان دشمنان شنیده شد و گاه از کسانی که خود در این نظام روزگاری مسؤولیت داشته‌اند. 
طراحی نظام انتخابات به گونه ای است که امکان تقلب وجود ندارد
لنکرانی خاطرنشان کرد: مورد توجه گرفتن سلایق و علایق شخصی گاه تا جایی پیش می‌رود که حرف مسخره‌ای به عنوان اختراع و ابداع مهمی مطرح می‌شود،‌ شاهد آزاد بودن و سلامت انتخابات در کشور ایران این است که زمانی کار به دست گروه‌های مختلف افتاده است.
وی اضافه کرد: مانند این‌که زمانی که آقای خاتمی رییس‌جمهور بودند، آقای احمدی‌نژاد رأی آورده است و نمونه‌های دیگری نیز از این مورد می‌توان ارائه کرد.
سخنگوی جبهه پایداری ابراز کرد: توقع از کسانی که خود مسؤول برگزاری انتخابات هستند نمی‌رود که شعار انتخابات آزاد سر بدهند.
وی گفت: نظام آن‌قدر از طراحی خوبی برای سلامتی انتخابات برخوردار است که امکان هرگونه تقلب و دخالت در آراء منتفی می‌شود.
لنکرانی با بیان این‌که حاشیه‌ها آن قدر ارزش ندارند که به متن نظام ظلم بکنیم، افزود: دشمن برای کمرنگ کردن انتخابات به دنبال تبدیل کردن انتخابات از حالت مردمی به انتخابات نخبگانی است.
وی افزود: در دموکراسی غرب غیر از کانال احزاب فردی به طور مستقل امکان حضور ندارد، کانال احزاب غرب نیز تعریف شده است و حضور مردم در انتخابات حضور تصنعی است و کسانی تلاش می‌کنند که در کشور این چنین مدلی را در کشور ترویج دهند که پیش‌تر از این امام(ره) با این موضوع مخالفت کرده بود.
طرح مکتب ایرانی مغایر با شعارهای انقلاب است
عضو مؤسس جبهه پایداری پشتیبانی مردمی را سبب قوت نظام خواند و خاطرنشان کرد: حضور مردم در سال 88 سرمایه بزرگی برای نظام و انقلاب است، مردمی بودن انتخابات یکی از میثاق‌های امام با مردم است که نقشه‌های مختلف دشمنان را نقش بر آب می‌کند.
وی گفت: یکی دیگر از سیاست‌های دشمنان در کمرنگ کردن انتخابات این است که مطالبات ایام انتخابات مطالبات غیرواقعی و غیرمرتبط با آرمان‌های انقلاب و امام(ره) بکنند، عده‌ای تلاش خواهند کرد که با شعارهای غیر واقعی نامتناسب با شعارهای انقلاب فضای انتخابات را متأثر کنند.
لنکرانی بیان داشت: بحث مکتب ایرانی و کوروش از یکی از این گروه‌ها از دو سال پیش شروع شده است، دولت توسعه نیز که مطرح می‌شود از این دست شعارها محسوب می‌شود، شعارهای دولت رفاه و دولت امید نیز از این سنخ شعارهاست که نوعی تضعیف مسیر مردم‌سالاری دینی محسوب می‌شود.
وی با تاکید بر این که افراد باید در آرمان‌ها متعهد به انقلاب و امام(ره) باشند، اظهار داشت: کسانی که این شعارها را دنبال می‌کنند به طور حتم شکست خواهند خورد اما این مصداق ولایت‌مداری نیست که زمانی که رهبر انقلاب می‌فرمایند که این دهه، دهه پیشرفت و عدالت بر اساس الگوی انقلاب اسلامی است کسانی حرف‌های دیگری بزنند.
سخنگوی جبهه پایداری اضافه کرد: در اساس‌نامه جبهه پایداری وجود شورای فقاهتی در نظر گرفته‌ایم که هیچ‌گاه از اصول عدول نکنیم، تمام مصوبات پس از تأیید شورای فقاهتی اجرایی می‌شود و شخصیت هایی مانند آیت‌الله مصباح یزدی و آیت‌الله خوشوقت از اعضای این شورا هستند.
وی ابراز داشت: رهبری در دیدار 19 دی شاخص‌های انتخابات را مطرح کردند و جبهه پایداری افرادی را با این شاخصه‌ها محک خواهد زد و کاندیدای خود را انتخاب خواهد کرد، اما عمده برنامه جبهه پایداری تدوین برنامه دولت یازدهم است.
حق نداریم به خاطر سوابق افراد انقلاب را مورد بی مهری قرار دهیم
لنکرانی افزود: نگاه فوریتی به مشکلات اقتصادی داشتن و نگاه مبنایی به مسأله فرهنگ اساس برنامه‌ریزی برای برنامه دولت یازدهم است که معرفی کاندیدا پس از این، صورت خواهد گرفت.
وی با بیان این که طلحه و زبیر نیز زمانی از یاران رسول خدا(ص) بودند و باید افراد را با حق محک زد، تصریح کرد: امام(ره) در وصیت‌نامه خود فرمودند که ملاک حال فعلی افراد است و اگر کسی نسبت به انقلاب بی‌مهری کرد ما حق نداریم که به دلیل سوابق وی به انقلاب بی‌مهری کنیم،‌ زیرا انقلاب و خون شهدا باارزش‌تر از این موضوع است.
عضو مؤسس جبهه پایداری خاطرنشان کرد: نتیجه انتخابات خرداد 92 را مردم معلوم خواهند کرد، در دموکراسی غربی مردم به معنای واقعی نقش ایفا نمی‌کنند، کسانی که امتیازاتی کسب کرده‌اند آرای مردم را مدیریت خواهند کرد./914/پ201/ج
ارسال نظرات