موقوفه قرآنی کمترین موقوفه کشور است

حجت الاسلام احمد شرفخانی، معاون امور فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه، شب گذشته در محفل انس با قرآن که در مسجد حضرت ابوالفضل(ع) کوی انقلاب اهواز برگزار شد، با بیان این که در ایران 172 هزار موقوفه وجود دارد گفت: در کشوری که حاکمیت، رهبر و حرکت آن قرآنی است و نیز این تعداد موقوفه وجود دارد، سبب شرمندگی است که کمترین موقوفه، موقوفه قرآنی است.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به اهمیت وقف، اظهار داشت: همه مردم مدیون وقف هستند و امام خمینی(ره) به عنوان بنیانگذار انقلاب اسلامی، فعالیت تحصیلی خود را از مدرسه موقوفه اراک آغاز کرد و در اواخر عمر خود نیز کتاب های خود را وقف کرده بود.
این مقام مسؤول فرهنگ و تمدن ایران اسلامی را مدیون وقف دانست و ابراز داشت: در دوران رضا خان که کسی حق برپایی مجالس روضه را نداشتند، مردم املاک خود را به جهت برپایی مراسم روضه خوانی وقف می کردند.
وی با انتقاد از این که در کشوری که ادعای اهمیت به وقف به عنوان یکی از مسائل مهم اسلامی را داریم، چه کرده ایم؟ گفت: متأسفانه تا کنون نتواسته ایم پشتوانه دارالقرآن ها را وقف کنیم.
حجت الاسلام شرفخانی با بیان این که اگر بودجه قرآنی به هر دلیلی تزریق نشد، آیا باید فعالیت های قرآنی متوقف شود، خاطرنشان کرد: وقف تنها برای ثروتمندان نیست و هر کس به گونه ای می تواند واقف باشد و این مسأله را باید از دوران کودکی به فرزندانمان بیاموزیم.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به این که باید حرکت وقف به صورت دسته جمعی را آغاز کنیم، بیان داشت: جامعه قرآنی باید آغازگر این حرکت باشد.
وقف هدیه الهی به بندگان است
این مقام مسؤول وقف را هدیه و عنایت خداوند متعال دانست و افزود: تا زمانی که زنده هستیم در حد توان، اموال خود را به عنوان توشه سعادت آخرت وقف کنیم.
وی با بیان این که ثمرات وقف برای مردم است که در روایات به عنوان عیال خداوند از آنها یاد می شود، گفت: خداوند در معامله وقف، انسان و اموال آن را ماندگار می کند.
حجت الاسلام شرفخانی با بیان این که حیات انسان بدون وقف بی مفهوم است، ابراز داشت: آثار و برکات وقف در جامعه بی نظیر است که متأسفانه به آن توجه نشده است./9454/پ202/ب