۱۹ اسفند ۱۳۹۱ - ۰۰:۲۸
کد خبر: ۱۵۹۵۸۶
یکی از مدیران حوزه علمیه تهران:

رسانه ملی برای تبلیغ حوزه و جایگاه آن اطلاع‌رسانی کند

خبرگزاری رسا ـ مدیر مدرسه علمیه ثقلین تهران با اشاره به آمار ورودی سال‌های گذشته حوزه، از مدارس آموزش و پرورش و پایگاه‌های بسیج به عنوان تاثیرگذارترین نهادها در تشویق جوانان به تحصیل علوم حوزوی نام برد و از رسانه ملی خواست تا برای تبلیغ حوزه و جایگاه آن اطلاع‌رسانی کند.
مباحثه

حجت الاسلام سیدحمزه روح‌بخش، مدیر مدرسه علمیه ثقلین تهران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به این‌که مدت 10سال به عنوان مدیر حوزه با قشرهای مختلفی از جوانان که با سیکل و دیپلم وارد حوزه شده‌اند در تماس بوده است، گفت: کسانی که می‌خواهند از هر جهت در حوزه موفق باشند بهتر است که با اتمام دوره آموزش راهنمایی، تحصیل در حوزه را آغاز کنند.

وی افزود: کسی که با دیپلم وارد حوزه می‌شود ضریب فهمش نسبت به درس‌های حوزوی بالاتر است تا به سیکل، ولی از آن طرف کسی که با دیپلم وارد حوزه می‌شود سه سال عمر خود را در دبیرستان‌ها گذرانده اما اگر این سه یا چهار سال را در حوزه می‌گذراند زودتر به مدارج بالا می‌رسید لذا اگر سیکل باشد شرایط مناسب‌تر می‌شود.

مدیر مدرسه علمیه ثقلین در ادامه گفت: در استان تهران، 21 هزار نفر برای تحصیل علوم حوزوی نام‌نویسی کرده‌اند و این تعداد نسبت به جمعیت چهارده میلیونی کل استان تهران بسیار کم است، این به آن سبب است که بسیاری از خانواده‌ها درباره درس‌های حوزوی اطلاعی ندارند و کاربرد آن در مسایل اجتماعی را نیز نمی‌دانند ولی اگر اطلاع‌رسانی خوبی از سوی مسؤولین مربوطه شود آمار ثبت‌نام بیش‌تر خواهد شد.

وی با اشاره به این‌که حوزه علمیه تهران امسال بروشور تبلیغاتی در سه برگه به نام نظام آموزشی حوزه در اختیار مردم گذاشت تا خانواده‌ها از آینده تحصیل در حوزه اطلاع پیدا کنند گفت: خانواده‌ها باید بدانند که فرزندشان در حوزه به چه مدارج علمی می‌رسد و این مدارج علمی در دانشگاهها چقدر خریدار دارد و این طبیعی است که یک سری از خانواده‌ها نگاه مادی و خیلی از خانوادهها نگاه معنوی به حوزه دارند لذا باید این بروشورها درسطح مدارس و خانواده‌ها توزیع شود تا سطح آگاهی مردم نسبت به حوزه علمیه افزایش یابد.

حجت الاسلام روح‎بخش تصریح کرد: رسانه ملی برای تبلیغ حوزه و جایگاه حوزه اطلاع‌رسانی کند.

مدیر مدرسه علمیه ثقلین افزود: آموزش ‌و پرورش نیز می‌تواند به عنوان یکی از نهادهای متولی این امر تلقی شود، چراکه بیشتر ورودی‌های حوزه از خروجی‌های آموزش و پرورش هستند و دیگری پایگاه‌های بسیج مساجد هستند که آمار نشان می‌دهد 85 درصد طلبه‌های ورودی به حوزه از فعالان پایگاه‌های بسیج مساجد است.

وی در پایان با اشاره به این‌که روز‌به‌روز رشد و بالندگی حوزه علمیه بیشتر می‌شود ولی سی درصد کار مربوط به حوزه است و هفتاد درصد مربوط به خود طلبه است، اظهار داشت: همه برنامه‌ها و آیین‌نامه‌ها خوب است و اگر استاد حوزه روانشناس خوبی باشد و مدیر دلسوزی داشته باشیم باعث افزایش کمی و کیفی سطح حوزه می‌شود./9591/ت302/ی

ارسال نظرات