راهاندازی مراکز تخصصی حوزه در سه شهر مازندران
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام ابوالقاسم طاهری، مدیر استانی حوزه علمیه مازندران، امروز در همایش ائمه جمعه استان، نماز جمعه را از ارکان مهم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: این پایگاه عبادی سیاسی یکی از پشتوانههای نظام اسلامی در برابر توطئههای نظام محسوب می شود.
وی با اشاره به این که ائمه جمعه به عنوان پرورش یافتگان مکتب امام صادق(ع) نقش بسیار مؤثری در دفاع از مفاهیم ناب دینی بر عهده دارند، افزود: نماز جمعه سفره با برکت حوزههای علمیه است.
مدیر استانی حوزه علمیه مازندران ترویج دین به ویژه علم دین، معنویت، تقوا و فضیلت در جامعه را مهمترین رسالت حوزه های علمیه دانست و ادامه داد: حوزههای علمیه با پرورش شاگردان و کسانی که بتوانند دین را به جامعه بشری ابلاغ کنند و پرچم تبلیغ را به دست گیرند نقش بسیار تأثیرگذاری در جامعه دینی برعهده دارند.
حجت الاسلام طاهری با اشاره به این که حوزه علمیه در سطح کلام و مصداق بارز آن تنها حوزه علمیه نجف و یا قم نیست، ادامه داد: حوزه علمیه مجموعه ای از مدارس علمیه استان ها، شهرستان ها و روستاها است که در واقع پشتیبان علمی حوزه های علمیه هستند و با تربیت طلاب مستعد و باتجربه و اعزام آنها برای تحصیل در سطح عالی به حوزه نقشی بسیار مهم دارند.
وی، نظام جمهوری اسلامی و طرح ارزشمند با عظمت ولایت فقیه را محصول حوزه علمیه دانست و گفت: یکی از وظایف اصلی نظام اسلامی تقویت حوزه های علمیه به ویژه حوزههای علمیه شهرستانها است.
مدیر استانی حوزه علمیه مازندران از تأسیس مدارس علمیه در مناطقی از استان که امکان تأسیس و تربیت طلاب وجود دارد، خبر داد و گفت: سیاست کلی شورای عالی حوزه و مدیریت حوزه علمیه کشور این است که در همه نقاط کشورحوزه علمیه فعال حتی با یک مدرسه علمیه کوچک وجود داشته باشد.
حجت الاسلام طاهری ادامه داد: آثار و برکات مدارس علمیه کوچک در مناطق دور افتاده بسیار زیاد و حائز اهمیت است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به این که در مازندران 27 مدرسه علمیه زیر پوشش وجود دارد که شرق به غرب استان این محوده را پوشش می دهد، خاطرنشان کرد: یک مدرسه علمیه غیر پوشش نیز در کوهستان داریم که در مجموع تنها مدارس استان 28 مورد است.
مدیر استانی حوزه علمیه مازندران همچنین از فعالیت مرکز تخصصی آموزش عالی حوزوی در آمل خبر داد و گفت: این مرکز حوزوی زیر نظر حضرت آیت الله جوادی آملی فعالیت می کند.
حجت الاسلام طاهری از برنامه ریزی برای تأسیس مراکز تخصصی حوزوی در شهرهای نوشهر، بابل و ساری خبر داد و خاطرنشان کرد: درخواست راه اندازی این مراکز به مرکز مدیریت حوزه علمیه قم ارسال شده و در دست بررسی است.
وی به ساخت حوزه علمیه امام علی(ع) ساری اشاره کرد و گفت: بزرگترین حوزه علمیه مازندران دارای مرکز تخصصی و سطوح یک تا سه است.
مدیر استانی حوزه علمیه مازندران با بیان این که در حال حاضر دو هزار و 500 طلبه در مدارس علمیه استان مشغول به تحصیل هستند.
حجت الاسلام طاهری ظرفیت پذیرش برای سال تحصیلی جدید را هزار نفر اعلام کرد و افزود: این افراد از طریق شرکت در آزمون ورودی و برگزاری مصاحبه وارد حوزه خواهند شد.
وی در بخش پایانی سخنان خود گفت: در حال حاضر 150 استاد رسمی در مدارس علمیه مازندران مشغول تدریس علوم حوزوی هستند./950/پ202/س