۰۸ تير ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۴
کد خبر: ۱۷۳۹۲۶
طلبه هندی جامعةالمصطفی:

تکفیری‎ها خوارج زمان هستند

خبرگزاری رسا ـ طلبه هندی جامعةالمصطفی، کشتار شیعیان در مصر را به شدت محکوم کرد و گفت: تکفیری‎ها خوارج زمان هستند.
شيخ حسن شحاته از علماي فقيد شيعه مصر
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از مرکز خبر و اطلاع‌رسانی جامعةالمصطفی، حجت‌الاسلام حیدری، با صدور بیانیه‌ای کشتار پنج تن از شیعیان مصر به ویژہ شیخ حسن شحاته از سوی تکفیری‌ها را به شدت محکوم کرد.
وی با بیان این‌که گروه‌های تکفیری با حمایت آمریکا و رژیم صهیونیستی درصدد برهم زدن امنیت منطقه هستند، افزود: سازمان ملل و مراکز حقوق بشر جهان باید در قبال این جنایت و قتل مردم به دست تکفیری‌ها واکنش جدی نشان دهند.
حجت‌الاسلام حیدری، تکفیری‌ها را خوارج زمان توصیف کرد و اظهار داشت: جنایتکاران با ادعای دینداری در حال خدشه وارد ساختن به چهره دین مبین اسلام هستند.
این طلبه هندی جامعةالمصطفی دین اسلام را دین رحمت دانست و تصریح کرد: کشتار مردم بی گناہ در گوشه و کنار جھان به دست این جنایتکاران، از اسلام دینی خشن ترسیم می‌کند./907/د102/ی
ارسال نظرات