۱۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۷:۳۹
کد خبر: ۱۸۲۹۷۳
معاون تهذیب حوزه علمیه مازندران:

سیره علمی و اخلاقی فقها بهترین الگو برای طلاب جوان است

خبرگزاری رسا ـ معاون تهذیب و تبلیغ حوزه علمیه مازندران با بیان این که علما و بزرگان حوزه همواره بر توجه به مباحث اخلاقی در حوزه تأکید داشته و دارند، گفت: سیره علمی و اخلاقی مراجع تقلید و فقهای دینی ما بهترین الگو برای طلاب جوان است.
حجت الاسلام خوباني، معاون تهذيب حوزه علميه مازندران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام مهدی خوبانی، معاون تهذیب و تبلیغ حوزه علمیه مازندران عصر امروز در جمع طلاب جدید حوزه علمیه استان در اردوگاه شهدای دانش آموز ساری با بیان این که فعالیت های حوزه بر دو محور اصلی علم و اخلاق استوار است، گفت: علم همراه با اخلاق می تواند در رساندن انسان به قله های تعالی بسیار اثرگذار باشد.

 

حجت الاسلام خوبانی با تأکید براین که طلاب باید به مباحث اخلاقی توجه ویژه ای داشته باشند، افزود: آموزش و اخلاق دو بال برای حوزه است و موفقیت علمی حوزه در توجه ویژه به اخلاق و مباحث تهذیبی است.

 

معاون تهذیب و تبلیغ حوزه علمیه مازندران با بیان این که طلبه مهذب مسیر کمال، رشد و پیشرفت را زودتر از دیگران طی خواهد کرد، بیان داشت: اهتمام به مباحث تهذیبی از جمله اولویت های این معاونت است.

 

حجت الاسلام خوبانی با بیان این که علما و بزرگان حوزه همواره بر توجه به مباحث اخلاقی در حوزه تأکید داشته و دارند، خاطرنشان کرد: سیره علمی و اخلاقی مراجع تقلید و فقهای دینی ما بهترین الگو برای طلاب جوان است.

 

معاون تهذیب و تبلیغ حوزه علمیه مازندران با تأکید براین که طلاب جوان باید سیره علمی و اخلاقی علما و فقهای دینی را به خوبی مطالعه کنند تا مسیر صحیح را انتخاب کنند، بیان داشت: نصایح و پندهای علمای بزرگ شیعه همچون چراغی در ظلمت است که باید مورد توجه قرار گیرد.

 

وی نصایح زبانی اساتید اخلاق حوزه را در شکل گیری شخصیت طلاب و پیدا کردن مسیر صحیح علم آموزی بسیار اثرگذار و حائز اهمیت دانست و خاطرنشان کرد: امروز جامعه ما نیازمند طلابی مهذب و مستعد است تا بتواند معارف دینی را به خوبی نشر دهد و به شبهات دینی پاسخ دهد.

 

معاون تهذیب و تبلیغ حوزه علمیه مازندران در بخش دیگری از سخنان خود بحث قرآن و عترت را یکی دیگر از محوری ترین فعالیت های تهذیبی در مدارس علمیه استان دانست و با بیان این که تشکیل کارگاه تبلیغ صلاة یکی برنامه های مهم در مدارس است، گفت: در این طرح استادان اعزامی از قم اصول و مفاهیم مهم این بخش را بیان می کنند.

 

معاون تبلیغ و تهذیب حوزه علمیه مازندران در ادامه سخنان خود به برنامه های این معاونت در محور فعالیت‌های فرهنگی اشاره کرد و گفت: سیر مطالعاتی شهید مطهری که در مدت ده سال همه کتاب های شهید مطهری مطالعه، مباحثه و مورد امتحان قرار می گیرد.

 

وی در ادامه سخنان خود با بیان این که امروز طلاب باید تلاش کنند تا شاگردی مکتب امام صادق(ع) را به خوبی انجام دهند، تصریح کرد: ارتقای طلاب در مباحث علمی و اخلاقی یکی از مهم ترین راه‌های شاگردی آن حضرت است.

 

حجت الاسلام خوبانی با مهم ارزیابی کردن شأن و منزلت جایگاه روحانیت در جامعه اسلامی بر رعایت اصول رفتاری و اخلاقی طلاب در جامعه تأکید کرد و گفت: طلاب باید در حفظ و حراست از امانتی که در اختیار دارند نهایت تلاش را انجام دهند.

 

وی با تأکید براین که طلاب باید معنویت را در زندگی و فعالیت های روزانه خود وارد کنند، ادامه داد: سربازی حضرت ولی عصر(عج) افتخاری است که نصیب هر انسانی نمی شود، پس باید با رعایت آداب و شرایط این سربازی، فرمانده خود را راضی و خشنود نگاه داریم.

 

حجت الاسلام خوبانی در ادامه سخنان خود با بیان این که این دوره یک هفته با برنامه هایی حول سه محور آموزشی، تفریحی ورزشی و عبادی دنبال می شود، گفت: آشنایی دقیق طلاب با نظام تعلیم و تربیت حوزه، مأنوس کردن طلاب با زندگی طلبگی، آشنایی با فرصت ها و آسیب های زندگی طلبگی، انس با قرآن و نماز جماعت، آشنایی با اساتید برجسته و ارزیابی اخلاقی و تربیتی طلاب از جمله مهم ترین اهداف برگزاری این دوره برای طلاب جدید الورود است.

 

معاون تهذیب و تبلیغ حوزه علمیه مازندران با بیان این که این در دوره 250 طلبه حضور دارند، تصریح کرد: در این دوره یک هفته ای از پنج استاد مشاور از قم و اساتید برجسته اخلاق حوزه علمیه مازندران استفاده شده است./950/پ202/س

ارسال نظرات