۲۴ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۸
کد خبر: ۱۸۴۲۲۱
در دیدار دبیرکل مجمع خیرین سلامت مطرح شد؛

تاکید آیت الله علوی گرگانی بر لزوم توجه دولت به سلامت جامعه

خبرگزاری رسا ـ آیت‌الله علوی گرگانی انجام دادن کارهای خیر به صورت تشکیلاتی را اقدامی مهم خواند و گفت: خدمت به مردم در نظام اسلامی را یک سعادت بزرگ است.
2/ آيت الله علوي گرگاني
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت‌الله سید محمدعلی علوی گرگانی استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم ظهر امروز در دیدار دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور و جمعی از مسؤولان این مجمع، خدمت به مردم در نظام اسلامی را یک سعادت بزرگ ذکر کرد.
وی خدمات و فعالیت‌های مجمع خیرین کشور را مثبت و موجب خوشحالی خواند و افزود:‌ گاهی انسان‌های نیکوکار با اقدامات درست خود سبب عدم نزول بلا می شوند اما متأسفانه عده‌ای از آن غافل هستند.
استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه با اشاره به فوائد اعمال خیر در بهبود وضعیت جامعه، ابراز کرد: اگر مردم می‌دانستند که کارهای خیر چه برکاتی برای آنها دارد در انجام عمل خیر از یکدیگر سبقت می گرفتند.
آیت‌الله علوی گرگانی فرموده رهبر بزرگوار انقلاب مبنی بر ایجاد تشکیلات جداگانه برای خیرین را اقدامی ارزشمند دانست و اظهار کرد: بهتر است در این تشکیلات مردم کارهای مربوط به خود را خودشان انجام دهند.
وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره ضرورت توجه به موضوع سلامت، ابراز کرد: توجه به سلامت مردم امری اجتناب ناپذیر است و باید در این مسیر گام‌های مؤثری برداشته شود.
استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه انجام دادن کارهای خیر به صورت تشکیلاتی را اقدامی مهم خواند و گفت: اگر کاری به صورت فردی انجام شود به نتیجه نمی رسد اما کارهای تشکیلاتی این گونه نیست و به صورت مطلوب انجام می گیرد.
آیت‌الله علوی گرگانی در پایان سخنان خود بر ضرورت تشکیل مرکزی برای جمع آوری کتاب‌های عتیقه تأکید کرد و ابراز داشت: کتاب های گراسنگی در کتابخانه‌های خانگی وجود دارد و جمع‌آوری آنها برای استفاده بهینه علما و بزرگان بسیار مناسب است./927/پ202/ج
ارسال نظرات