۲۱ آبان ۱۳۹۲ - ۲۰:۰۴
کد خبر: ۱۸۹۶۸۴
استاد حوزه علمیه قم:‌

معرفت امام عصر راه رسیدن به مدینه فاضله است

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام اصلانی مطیع خداوند بودن را یکی از درس های عاشورا برشمرد و گفت: هنر 72 نفر در صحنه عاشورا، مطیع بودن محض نسبت به خدا، رسول و امام زمان عصر است.
محرم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام حسین اصلانی، استاد حوزه علمیه قم و مسؤول هیأت پاسخگویی به سؤالات و شبهات دینی مرکز علمی تحقیقاتی دارالعرفان الشیعی در جمع عزاداران حسینی، در مسجد جامع نجف آباد، با اشاره به جهانی بودن درس های عاشورا گفت: نیاز جدی و درس اساسی برای جوامع از درس های عاشورا به دست می آید.

 

وی عبرت گیری از عاشورا را تنها متعلق به شیعیان ندانست و بیان داشت: اشخاصی چون بعضی مورخین غربی و شخصی چون گاندی رهبر هند نجات خود را مدیون سرمشق گیری از درس های عاشورا می دانند.

 

حجت الاسلام اصلانی با اشاره به این که عزاداری و برپایی مجالس امام حسین(ع) از شعائر الهی است، اما بالاتر از برپایی این مراسمات آموختن راه و رسم سیدالشهدا  که بتوانیم در زندگی فردی و اجتماعی خود به درستی آنها را پیاده و وارد متن زندگی و جامعه کنیم.

 

مدرس حوزه علمیه قم هدف قیام سیدالشهدا را مبارزه با فساد جامعه آن روز عنوان کرد و افزود: حضرت با مشاهده فسادی که سراسر جامعه آن روز را فرا گرفته بود، حج را ناتمام رها کرده و برای قیام به پا خواستند و این بزرگترین درسی است که نهضت عاشورا برای تمام جهانیان تا روز قیامت بر جای گذاشته است.

 

حجت الاسلام اصلانی مطیع خداوند بودن را یکی از درس های عاشورا برشمرد و خاطر نشان کرد: هنر 72 نفر در صحنه عاشورا، مطیع محض خدا، رسول و امام زمانشان بودن است.

 

وی در ادامه بیان داشت: اطاعت تنها مختص ذات مقدس پروردگار است و بشری که میان متاع و زندگی دنیا سرگردان شده است، هدف از آفرینش خود را نشناخته است و زمانی که به شناخت خداوند برسد، آن زمان است که در مقابلش سجده تواضع فرود می آورد.

 

مدرس حوزه علمیه قم درباره شناخت خداوند گفت: معرفت خداوند با شناخت امام معصوم زمان میسر است و هیچ گاه نمی توان بدون شناخت امام معصوم، به خداشناسی رسید و آن چه غفلت در میان انسان ها وجود دارد همه از عدم آگاهی از امام زمان است.

 

وی در ادامه افزود: آنانی که به جای پرستش خداوند به سراغ پرستش حیوانات و یا حتی در این زمانه به سراغ پرستش بت ها می روند، و آنانی که در برابر امام زمانشان دست به شمشیر برده و چون اصحاب جمل در مقابل امام می ایستند تنها به این علت است که خداشناسی را از طریق امام شناسی به دست نیاورده اند.

 

حجت الاسلام اصلانی عدم معرفت نسبت به امام را مساوی را حبط اعمال دانست و بیان داشت: کسانی که خدا را از راهی به غیر از اهل بیت و امام معصوم می شناسند، کسانی هستند چون وهابیان و آنانی که حرم ائمه معصومین(ع) را مورد هتک حرمت قرار داده اند و این نشانه ای جز بت پرستی ندارد.

 

وی در ادامه با اشاره به شخصیت حضرت علی(ع) که نمونه اعلای معرفت حق است، افزود: حضرت علی(ع) فانی در ذات پروردگار بود و محض وجود اله را اطاعت می کرد، چنان که در حدیثی از پیامبر اکرم(ص) در مورد حضرت وارد شده که 90 هزار فرشته در عرش الهی وظیفه شان اطاعت فرمان های حضرت علی(ع) است و این مقامی را که براثر اطاعت خالص به دست آمده است.

 

مدرس حوزه علمیه قم در ادامه با اشاره به کاهش برکات آسمانی آن را از غفلت ما درباره امام عصر و زمان عنوان کرد و چون نظر امام زمان با نظر پروردگار گره خورده است، اگر با امام زمان از راه غفلت وارد شویم، نتیجه ای جز این نخواهد داشت.

 

حجت الاسلام اصلانی با اشار به نتایج معرفت نسبت به خداوند گفت: آنانی که به معرفت الهی رسیده اند، عبادت کردن برایشان راحت و ارزشمند و جان دادن در راه خدا برایشان آسان می شود./939/ پ202/ع

 

ارسال نظرات