هیچ قدرتی توان دخالت در تصمیمگیریهای کشور را ندارد
![آيت الله علوي گرگاني](/Original/1392/09/09/IMAGE635215349717500000.jpg)
![آيت الله علوي گرگاني](/Original/1390/11/10/IMAGE634635336079062500.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیتالله سید محمدعلی علوی گرگانی استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم پیش از ظهر امروز در جمع فرماندهان و مدیران تخصصی نیروی انتظامی، گفت: کسانی که به شعائر دینی توجه دارند از تقوای بالاتری برخوردار هستند.
وی با اشاره به آیات و روایات بر ضرورت تحصیل تقوا تأکید کرد و ابراز داشت: انسان متقی مسیر عبادت و بندگی خدا را بهتر طی میکند و به کمال و معرفت میرسد.
این استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم تقوای فردی را یکی از دستورات الهی خواند و اظهار کرد: البته تقوای فردی به تنهایی کافی نیست و انسان باید به تقوای اجتماعی هم توجه داشته باشد.
حضرت آیتالله علوی گرگانی با اشاره به اینکه خداوند بر عبادت و کارهای جمعی تأکید کرده است، افزود: خداوند با جماعت است و یکی از نمونههای آن جنگ تحمیلی و پیروزی بر دشمنان خارجی و داخلی ملت ما است.
وی بر ضرورت تعاون و کار جمعی تأکید کرد و گفت: همکاری و تعاون قدرت هر جامعهای را افزایش میدهد و سبب رسیدن به موفقیتها و پیروزیها میشود.
این استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم در ادامه با بیان اینکه دشمنان همیشه به دنبال اختلاف انداختن میان ملتها هستند، ابراز کرد: رهبری و مراجع تقلید همیشه این خصلت دشمنان را گوشزد کرده و مردم را به بصیرت و آگاهی در برابر توطئههای دشمنان توصیه کردهاند.
حضرت آیتالله علوی گرگانی با اشاره به اینکه در گذشته دشمن به دنبال جدایی دانشجویان از روحانیت بود، خاطرنشان کرد: به برکت قیام امام خمینی(ره) و پیروزی انقلاب اسلامی این توطئه دشمنان نیز خنثی شد.
وی انقلاب اسلامی را نعمتی بزرگ دانست و گفت: به برکت انقلاب اسلامی امروز کشور ما مستقل است و هیچ قدرتی نمیتواند در تصمیم گیریهای کشور دخالت کند.
این استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم مسأله هدایت و رهبری مردم را مورد توجه قرار داد و افزود: اگر پرچم هدایت جامعهای در دست پیروان اهل بیت(ع) باشد باید از آنها حمایت و پیروی کرد.
حضرت آیتالله علوی گرگانی یکی از راههای مقابله با دشمنان را وحدت امت اسلامی ذکر کرد و اظهار داشت: اگر مسلمانان با هم متحد شوند هیچ قدرتی یارای مقابله با آنها را نخواهد داشت./927/پ202/ج